Catalunya en Comú relleva Marc Vidal a l’última posició

Catalunya en Comú situa com a darrer de la candidatura per Girona el que va ser fins ara cap de llista de l’entorn dels comuns. Marc Vidal, provinent d’Iniciativa, ha quedat rellevat en un lloc simbòlic després de dues legislatures al Parlament de Catalunya. Mestre de professió, és regidor de Regencós i va ser conseller comarcal. Des de 2012 era diputat al Parlament, primer com a líder d’Iniciativa a Girona i després com a cap de llista de la coalició Catalunya Sí que es Pot.

El partit d’Ada Colau ha situat en desena posició per Girona a la regidora de Guanyarem Santa Cristina des del carrer, Sònia Pujol, qui ocupa el càrrec de segona tinent d’alcalde i responsable de la cartera d’Ensenyament, Cultura i Participació Ciutadana.

La candidatura de Catalunya en Comú Podem estarà liderada a Girona pel geògraf olotí Llorenç Planagumà i per Eugènia Pascual, excandidata d’ICV a l’Ajuntament de Girona.  Planagumà ha assegurat que “encara s’ha de derrotar el franquisme” i que vol una república confederal espanyola.