25.3 C
Pals
Dijous, 18 juliol 2024
- Publicitat -

Celebren la primera trobada tècnica d’estrangeria i món laboral del Baix Empordà

Durant la jornada es va exposar informació i es van resoldre dubtes sobre els processos que han de realitzar les persones i els requisits legals per poder formalitzar un contracte de treball

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El grup de treball comarcal Migració i ocupabilitat, impulsat per l’àrea d’Acollida i l’AODL del Baix Empordà, ha celebrat la primera jornada per millorar la ocupabilitat i la superació de la vulnerabilitat de les persones en situació irregular.

Aquesta iniciativa ha reunit a una trentena de professionals del Consell Comarcal, ajuntaments de la comarca, el Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat, el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i entitats del tercer sector de la comarca. El Baix Empordà té una població estrangera superior a la mitjana catalana, moltes de les quals es troben en situació irregular, per la qual cosa es fa necessari definir polítiques d’ocupació que ajudin a integrar aquestes persones als serveis locals d’ocupació.

Durant la jornada es va exposar informació i es van resoldre dubtes sobre els processos que han de realitzar les persones i els requisits legals per poder formalitzar un contracte de treball, així com es va exposar el nou arrelament per a la formació, que permet l’obtenció d’un permís de residència de 12 mesos a través de formació presencial.

També es va parlar de la importància de sensibilitzar l’empresariat per a realitzar contractacions indefinides i es va fer una exposició sobre els projectes impulsats pel Consell Comarcal del Baix Empordà en coordinació amb les àrees de promoció econòmica dels diferents ajuntaments de la comarca.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Avís per calor intensa al Baix Empordà

Temperatura superior a 35 ºC a l'interior del Baix Empordà amb xafogor a la costa i vent de component sud a la tarda. L'episodi de calor s'intensifica demà i es prolongarà fins dissabte.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -