18.7 C
Pals
Dissabte, 18 maig 2024
- Publicitat -

Dos cellers del Baix Empordà acullen activitats ecoturístiques l’11 de juny

El Mas Oller i el Mas Geli oferiran una experiència cada un de la iniciativa «Ennatura’t entre vinyes» impulsada pel Patronat de Turisme

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El segon cap de setmana de juny hi ha programades dues activitats al Baix Empordà de l’«Ennatura’t entre vinyes» que connecten la natura amb el món del vi. El diumenge 11 de juny es proposen les activitats «Gambant entre vinyes», organitzada per Telamarinera i el celler Mas Oller, i «Port i vinyes a la vista», programada entre Ocitània-Burricleta i el celler Mas Geli.

«Ennatura’t entre vinyes» és una iniciativa promocional impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona. L’objectiu és donar visibilitat a noves experiències turístiques que les empreses del sector del territori ofereixen als visitants de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona contribuint a dinamitzar zones del territori durant la temporada mitjana turística.

En el projecte hi participen dotze empreses associades als clubs de màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà i Natura i Turisme Actiu de l’entitat que han cooperat en la creació de propostes autèntiques i originals, preferentment ecoturístiques. I, en total, s’han programat sis activitats inèdites al mes de juny dirigides al públic de proximitat català interessat per conèixer paisatges de la Garrotxa, el cap de Creus i la plana de l’Empordà mentre practica una activitat de lleure i gaudeix dels vins de la DO Empordà.

A més, la iniciativa comparteix filosofia amb el projecte «Beu-te el museu», que vinculava cultura i enoturisme, i amb els festivals del Vívid i Som Cultura. Com també, posa de manifest la cooperació establerta entre empreses de diferents sectors per la regeneració de l’oferta turística de la destinació d’acord amb les directrius sobre el compromís amb la sostenibilitat.

Les entrades a les diferents activitats, a les quals hi ha 150 places disponibles per cadascuna, estan a la venda a la pàgina web costabrava.koobin.com.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

CCOO denunciarà la mort del jove submarinista de Sa Riera

CCOO presentarà una denúncia a la Inspecció de Treball per la mort del submarinista que dimecres passat estava instal·lant...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -