6.4 C
Pals
Dissabte, 24 febrer 2024
- Publicitat -

CiU denuncia un problema en la recollida d’escombraries a la Bisbal i el govern respon

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
CiU denuncia un problema en la recollida d'escombraries a la Bisbal i el govern respon
Loading
/

El grup municipal de Convergència i Unió (CiU) a l’Ajuntament de la Bisbal ha emès una nota de premsa en la que denuncia que el nou camió de recollida d’escombraries, recentment adquirit, porta una setmana aturat per avaria, però carregat amb deixalles que s’estan podrint en el seu interior. Per aquest motiu, han entrat per registre de l’Ajuntament una bateria de preguntes, que haurà de contestar el govern en el proper Ple municipal per conèixer l’abast de l’incident.

En concret, CiU pregunta per què en vuit dies no s’ha solucionat el problema mecànic, quines gestions s’han fet amb l’empresa que dóna garantia al vehicle i quins informes dels serveis tècnics municipals hi ha que garanteixin la seguretat del vehicles i les persones tot i estar el camió carregat de deixalles podrint-se, més encara amb la forta calor dels darrers dies.

Enric Marqués ha confirmat que efectivament el camió es va avariar la nit de dimecres a dijous de la setmana passada i el mateix dia es van posar en contacte amb l’empresa subministradora del camió que és la encarregada del manteniment del vehicle i que ja ha vingut dos vegades per tal de determinar l’abast de l’avaria que confia quedi solucionada aquesta mateixa setmana. És cert que hi ha deixalles dins el camió però aquest no es pot buidar fins que estigui resolta l’avaria. En tot cas el dia de l’avaria no es va poder fer el servei complet i per tant el camió no està ple.

 

Xavier Dilmé, que ha estat set anys regidor de Via Pública i Serveis, afegeix que “la Bisbal no pot estar el mes d’agost, a les portes de la Festa Major, vuit dies sense aquest camió perquè el de substitució no dóna per a fer tota la feina i per això s’ha vist aquests dies els efectius de la brigada municipal buidant contenidors de rebuig a mà, una postal turística per guardar”. A més a més, ha denunciat que “hi ha contenidors amb tres dits de suc de les deixalles que amb la calor d’aquests dies provoquen unes males olors terribles ja que tampoc s’ha fet la neteja periòdica dels contenidors amb aigua a pressió quan tocava”.

Enric Marquès assegura que el que ha passat és un imprevist que pot succeir quan estàs treballant i forma part dels problemes que poden sorgir en el dia a dia. Nega  les acusacions de Xavier Dilmé i ho fa de forma categòrica. Afirma que “ajudar a erradicar aquests estils de fer política és el que el va fer acceptar el repte de presentar-se a les eleccions amb ERC i ara ser el proper candidat a l’alcaldia de la Bisbal”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Enxampen un home robant en un establiment de la Rambla de Sant Feliu

El detingut ha passat a disposició judicial acusat d'un presumpte delicte de robatori amb força.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -