3.4 C
Pals
Dimecres, 27 gener 2021

Cs Palamós demana retirar la simbologia independentista per donar la benvinguda al turista espanyol

El partit polític demana a l'ajuntament que retiri la simbologia independentista del municipi perquè el turista espanyol serà molt important aquest estiu i volen que se sentin còmodes a Palamós

El més llegit

Palamós revisarà el projecte del camí de ronda després de les crítiques de SOS Costa Brava

Els ecologistes es mostren "satisfets" amb la decisió de modificar el camí de ronda de Palamós i adverteixen que la nova proposta ha de ser "menys artificial"

MAPA: El Baix Empordà no ha recuperat el poder adquisitiu d’abans de la crisi del 2008

El poder adquisitiu de la comarca disminueix un 6,3% respecte al 2007. Això es deu a que, mentre que la mitjana d’ingressos ha augmentat gairebé un 10%, l’índex de preus al consum ho ha fet més, amb un 16%.

Que torni el Tren Petit!

Escolto a Ràdio Capital que reneix el projecte de tren de la Costa Brava, impulsat per l’Associació pel Transport...

Santa Cristina bonificarà un 30% de l’IBI d’aquells qui instal·lin energies renovables

En el cas d'instal·lacions comunitàries es farà una rebaixa del 5% de l'impost a cada veí
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

El partit polític de Ciutadans a Palamós ha demanat al plenari municipal que es retiri la simbologia independentista del municipi. El regidor i portaveu taronja, Cristóbal Posadas, al consistori vol que els turistes que vinguin d’Espanya aquest estiu se sentin còmodes durant les seves vacances.

Posadas ressalta que aquesta temporada estiuenca dependrà molt del turisme català i espanyol per la pandèmia del coronavirus i les limitacions de viatjar. Per això vol que els ciutadans d’altres comunitats autònomes d’Espanya se sentin a gust quan arribin a Palamós.

Retirar la simbologia independentista per donar la benvinguda al turisme

Un dels elements que Posadas ha destacat en el plenari aquest dimarts és l’estelada a la rotonda Mas Gorgoll de Palamós, un clar element de simbologia independentista. Segons ha recollit Ràdio Palamós, Posadas assegura que el municipi ha de ser de tots. Cristóbal Posadas al plenari de Palamós.

Ara el prec caldrà per retirar la simbologia independentista del municipi serà estudiat per l’equip de govern de l’ajuntament de Palamós. D’altra banda, Posadas, pregunta per la resposta negativa del consistori a l’oferta que l’exèrcit, concretament la Unitat Militar d’Emergències va fer al municipi per desinfectar la seu de la Policia Local de Palamós.

Alfons Bartolomé, regidor de seguretat ciutadana, assegurava en sessió plenària que ja s’estava fent una neteja important. Ara es fa desinfecció al matí, a la tarda i en els vehicles policials, ja que actualment el cos té una màquina d’ozó pròpia.

Al llarg de la pandèmia del coronavirus, Ciutadans ha sigut molt crític a l’hora de les desinfeccions, com en el cas de la residència de Palafrugell Gent Gran o a l’hora de rebutjar la col·laboració de la Guàrdia Civil a Palamós per controlar que es respectés l’estat d’alarma decretat.

- Publicitat -
- Publicitat -

16 COMENTARIS

 1. El que teniu que fer es recuperar turisme espanyol de qualitat tractar-lo be i el que fem a Casa Nostra no crec. A mes el anticatalan el fascista amb senyera o sensa no vindra

 2. Jo he anat a Cuenca i allà hi ha “el yugo y las flechas” a la plaça de la Catedral.
  Si Ciudadanos no protesta perque ho treguin, jo no tornaré més a Cuenca.
  O Ciudadanos només té problemes amb una tipologia de símbols?

 3. Catalans, millor passar gana que deixar-nos humiliar per l’ocupant!!
  Si no els agrada la llibertat de Catalunya és que no saben apreciar la nostra terra.

  Millor que no vinguin a embrutar-la!!

Comments are closed.

Últimes notícies

David Casadellà: “Encara no he rebut els ajuts per les destrosses del Glòria”

El productor de Poma Girona va perdre 5 hectàrees l’any passat i encara no ha rebut les subvencions

Altres notícies