18.7 C
Pals
Dissabte, 18 maig 2024
- Publicitat -

El Claustre del Mas del Vent a Palamós torna a rebre visitants

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
El Claustre del Mas del Vent a Palamós torna a rebre visitants
Loading
/

Les visites al Claustre del Mas del Vent al municipi de Palamós van començar al febrer i ara segueixen després de l’estiu. Els visitants coneixen la història del claustre, el mas, la torre de defensa i la finca on s’ubiquen.

Aquest claustre però va estar envoltat de controvèrsia quan el govern va voler declarar la construcció, bé cultural d’interès nacional. Tot i això, un informe posterior va dictaminar que el claustre s’havia construït entre el 1920 i el 1930.

Encara que el dictamen del Govern va arribar al 2015, l’any passat ja es van poder visitar les instal·lacions. Igualment, tal com explicava el director del Museu de la Pesca de Palamós, l’òrgan que organitza les visites, Miquel Martí, aquest any s’han doblat les visites guiades.

El director del museu ha avaluat aquest canvi com a positiu, ja que la demanda també ha augmentat, en comparació a l’any passat.

Preguntat sobre la investigació del Govern i les conseqüències d’aquesta als visitants, Miquel Martí comenta que la força mediàtica ha traspassat a la ciutadania. Una població que visita el claustre per poder opinar sobre la veracitat d’aquest o no.

Fins a finals d’any hi haurà dues visites més durant el novembre. També s’han organitzat excursions escolars al claustre.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

CCOO denunciarà la mort del jove submarinista de Sa Riera

CCOO presentarà una denúncia a la Inspecció de Treball per la mort del submarinista que dimecres passat estava instal·lant...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -