21 C
Pals
Dimecres, 22 setembre 2021
- Publicitat -

Com ha anat la campanya de Nadal de comerç al Baix Empordà?

Mentre Platja d'Aro es planteja "desobeir" al Govern, el petit comerç de Torroella de Montgrí ha quedat content amb la campanya.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Després d’un Nadal incert i diferent venint d’una temporada complicada per l’economia i el comerç, la campanya nadalenca d’aquest any era el punt d’esperança que podia ajudar a remuntar. Com ha anat el Nadal en els comerços del Baix Empordà?

Clara García, presidenta de Montgrí Comerç, ha dit en declaracions de Ràdio Capital que estan contents de com ha anat al municipi: “en general ha anat bastant bé“, ha explicat, i “la gent s’ha quedat comprant al poble perquè no es podien moure gaire”. També, com ha explicat, hi intervenen d’altres factors, com la compra per internet.

 

Davant del plantejament per part de Platja d’Aro de “desobeir” el Govern perquè veuen l’executiu català “incapaç” de resoldre la crisi i lamenten que les decisions “es prenguin des de Barcelona”, des de Torroella Clara García ha explicat que mentre Platja d’Aro necessita més la població del voltant i el turisme, la situació és diferent a Torroella. Ha assegurat que “si les grans àrees estan tancades i la mobilitat reduïda” beneficia al petit comerç. Malgrat no entenen “molt bé” això de tancar els dissabtes, no s’han plantejat desobeir.

A Platja d’Aro, doncs, la situació és diferent. Així ho ha explicat a Ràdio Capital el president de l’Associació d’Empresaris Castell Platja d’Aro i S’Agaró, Manel Canadell.

A més, també han hagut de suspendre activitats com la 3a edició del Nadal Shopping.

Pel que fa a Palamós, el gerent de FECOTUR, Ventura Puig, ha explicat que aquest Nadal no ha estat gaire bo pel que fa a les vendes, sobretot de moda i serveis. Alguns d’ells han baixat un 10% la facturació i en alguns casos fins a un 80%. “Només la restauració s’ha salvat d’aquests nombres”, ha explicat. Pel que fa al futur, estan a l’expectativa.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La cuina de l’Empordanet presenta “De la llotja a la cuina”

Amb ‘De la Llotja a la Cuina’, La Cuina de l’Empordanet compta amb la col·laboració del Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava per tirar endavant diverses accions de valorització del peix local que ja estan realitzades o es troben en marxa.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -