16.2 C
Pals
Dimecres, 12 maig 2021
- Publicitat -

Comença el procés per un pla de mobilitat urbana a Palamós

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Palamós posa en marxa el procés per elaborar un pla de mobilitat urbana. El darrer ple municipal ha aprovat una proposta de la CUP que insta el govern a emprendre les accions necessàries per dotar la població d’aquesta eina per a una mobilitat accessible i sostenible. Els grups, però, han criticat els cupaires per no haver consensuat abans el text de la moció. De fet, tots els grups estan d’acord amb la proposta, però Junts per Palamós i Sant Joan s’ha abstingut com a mostra de rebuig a les formes del grup de la CUP. La moció reclama un pla de mobilitat com un instrument necessari des de fa temps per reordenar la mobilitat de Palamós. L’objectiu és que sigui una vila amable, sostenible i accessible, on l’ordenació de la mobilitat millori la qualitat de vida i la faci compatible amb el benestar de les persones i la cura de l’entorn natural. Segons el regidor de la CUP, Joan Bohigas, els pressupostos participatius han posat de manifest que el pla de mobilitat és urgent.

De la seva banda, l’alcalde, el republicà Lluís Puig, retreu les formes de la CUP i reitera que el municipi ja ha prioritzat la mobilitat sostenible, entre altres coses, al Pla Educatiu de Ciutat o al Pla d’Acció Local per a la Sostenibilitat. Puig apel·la a l’esforç de totes els grups per consensuar el document.

La moció aprovada preveu que al llarg d’aquest primer trimestre de l’any es constituirà una comissió per impulsar el redactat el pla. En formaran part tècnics i representants de tots els grups municipals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Més d’una tona de residus recollits al ‘Let’s clean up’ de Palafrugell

Tal com informa l'Ajuntament de Palafrugell, aquest dissabte 8 de maig es va celebrar al municipi la jornada del 'Let's Clean Up' de neteja del medi natural. L’activitat de neteja es va centrar en dos abocaments de residus de la zona del paratge de Farena, on durant anys s’hi havien anat acumulant residus.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -