17.1 C
Pals
Dimarts, 19 octubre 2021
- Publicitat -

Comencen les obres de millora integral de l’Eixample de Palamós

Les obres d'arranjament d'aquesta zona tenen un termini d'execució de vuit mesos

Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Aquesta setmana ha començat el projecte urbanístic de millora integral d’una part de l’àmbit de l’Eixample, a Palamós. Les feines s’han iniciat pel carrer de Carmel, entre l’avinguda del President Francesc Macià i el carrer de la Indústria.

Aquest projecte inclou tots els trams de carrers interiors al perímetre que formen els carrers Indústria (al nord), Carmel (est), Enric Vincke (oest), i l’avinguda del President Francesc Macià (sud). Els perpendiculars a mar, carrers Avió, Mercè i Carmel, i els paral•lels a mar, com són els carrers de Santa Bàrbara, Santa Marta i Sant Antoni.

Les obres inclouen fer noves voreres i paviment d’asfalt. L’objectiu de l’Ajuntament és millorar el pas dels vianants, “adaptant aquests espais a la normativa per a les persones amb minusvalideses i pacificant la circulació dels vehicles”, segons ha explicat el consistori en un comunicat.

Al carrer Santa Bàrbara, s’eliminarà l’aparcament de vehicles. Als carrers Avió, Mercè i Carmel, s’ampliaran les voreres i es mantindran els carrers sense aparcament. En els carrers Santa Marta i Sant Antoni es mantindrà l’aparcament en un dels costats.

Les obres també incidiran en l’abastament d’aigua, i es reemplaçarà la xarxa de sanejament per un sistema de recol•lecció separatiu. Es modernitzarà la senyalització horitzontal i vertical, la ubicació d’alguns punts de nou enllumenat públic, així com de mobiliari urbà i espais enjardinats.

Aquest projecte integral s’ha adjudicat a l’empresa Excavaciones Ampurdan 2000 SL, per un preu de 734.600 euros. Les obres d’arranjament d’aquesta zona tenen un termini d’execució de vuit mesos, als que s’ha de sumar els dos mesos d’estiu, juliol i agost, en els quals les obres s’hauran d’aturar en compliment de l’ordenança de soroll.

El projecte s’ha iniciat ara pel carrer de Carmel i seguirà pels carrers de Sant Antoni, Santa Marta i Santa Bàrbara (en el seu tram entre carrer Carmel i de la Mercè) i posteriorment seguirà en altres fases pel carrer de la Mercè, carrer Avió, en direcció al carrer d’Enric Vincke.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Falcon & Firkin avancen el seu novè disc amb ‘Tot anirà bé’

Falcon & Firkin presenta Tot anirà bé, primer single d’avançament del seu nou disc que es publicarà a principis de 2022. Amb vuit discos al mercat, en aquest nou treball el grup del Bages aposta per aires més mediterranis, dotant a les cançons d’un so fresc amb la presència d’instruments acústics que predominen per sobre…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -