12.7 C
Pals
Dijous, 8 desembre 2022
- Publicitat -

Marc Parès: Hem pactat amb el govern començar a redactar el tren de la Costa Brava

El Tren de la Costa Brava podrà fer un pas endavant aquestes últimes hores. Després de que En Comú Podem i el Govern hagin pactat que s’inclogui aquest projecte de tramvia de la Costa Brava en el Projecte de Pressupostos. Ho explicava el Diputat d’En Comú Podem del Parlament de Catalunya, Marc Parès, al Supermatí de Ràdio Capital.

Aquest és un pas endavant, ja que l’intenció des d’en Comú Podem, és millorar la mobilitat en tren per tot el territori català. El tren de la Costa Brava haurà d’esperar un temps en materialitzar-se, però aquesta proposta ha tornat sobre la taula després de més de deu anys, durant el govern del Tripartit. Tal com afirma Marc Parès, des d’En Comú Podem volen passar de les paraules als fets.

El futur del tren de la Costa Brava

El pacte entre el Govern i En Comú Podem és realitzar un estudi informatiu per definir les pautes inicials del projecte. En el Projecte de Pressupostos del 2022 hi ha una part presssupostada i dedicada a l’estudi informatiu d’aquest projecte de tren de la Costa Brava, tal i com explica el diputat d’En Comú Podem.

I tot i que el tren de la Costa Brava encara es trobi en una fase primerenca, la proposta és sobre la taula. A més, es realitzarà aquest estudi informatiu per veure les possibilitats i les diverses propostes per tirar-lo endavant. Caldrà esperar al 2022 i a aquest estudi informatiu per veure la viabilitat del tren de la Costa Brava.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios