15 C
Palafrugell
dilluns, 18 juny 2018

El concurs de l'estiu

Aquest estiu et convidem a veure alguns dels esdeveniments més destacats de l’Empordà. Participa en el nostre sorteig i aconsegueix invitacions per als principals festivals d’estiu.

Escolta Ràdio Capital, estigues atent a les nostres xarxes i subscriu-te al newsletter per saber quines entrades sortegem.

TXARANGO, CHE SUDAKA, DOCTOR KRÁPULA I DJ KARLIXX

Divendres 22 de juny a les 22:00 · SANT JOAN A L'ESTARTIT – PLATJA GRAN
 

Txarango, Che Sudaka i Doctor Krápula formen el cartell de la nit del divendres 22 de juny de l’ÍTACA Sant Joan 2018, que té lloc el cap de setmana de Sant Joan a l’Estartit. Serà una nit d’estiu per recordar, a tocar del mar, amb tres bandes que són referents en el seu estil.

Txarango s’ha consolidat en pocs anys com una de les bandes més populars de l’escena musical catalana i un dels grups del país amb més projecció internacional. La seva barreja d’estils -des del regaee a la música llatina pasant pel dub-, el seu caràcter festiu i el seu compromís social són els signes d’identitat d’una banda que encén els escenaris i contagien la seva energia a un públic que viu els seus concerts com si no hi hagués demà.

Che Sudaka, un dels grups de referència del Cúmbia-Ska-Punk a nivell estatal i internacional, presenta a les comaques gironines el seu nou treball Almas Rebeldes, en el que aconsegueix reflectir al cent per cent la seva recerca d'un so propi, autèntic i reconeixible. La banda, formada per dos argentins i dos colombians que viuen a Barcelona, són una garantia de festa, tal i com han demostrat en els més de 1.500 concerts realitzats a prop d’una cinquantena de països.

Doctor Krápula és una de les bandes de rock més importants d'Amèrica Llatina, amb una poderosa fusió de punk, cúmbia, ska, hip hop i reggae, combinada amb lletres de conscienciació social i ambiental. La banda colombiana, que enguany compleix dues dècades als escenaris, destaca per les seves contundents actuacions en directe .

Una sessió del DJ Karlixx (Canibal Sound System) tancarà la nit allargant la festa fins a la matinada.

Amb la col·laboració de l'Entitat Municipal Descentralitzada de l'Estartit (EMD) i Montgrí Produccions Artístiques.

Informació d'interès
– Hi ha servei de bar i sopar a tots els espectacles. Recomanem arribar amb temps per poder gaudir del servei
– Els menors de 0 a 5 anys tenen entrada gratuïta sempre que NO utilitzin entrada / butaca
– D'acord amb la llei, els menors de 16 anys només podran accedir als concerts si van acompanyats pel pare o mare i/o tutors legals. A més, cal dur signada la corresponent autorizació que us podeu descarregar en aquest enllaç

Guanyadors dels concursos anteriors

Concert de Txarango, Che Sudaka, Doctor Krapula i DJ Karlixx · 22 de juny: 

Concert d’Asian Dub Foundation · 16 de juny: Lourdes Ruiz i Valls de Palafrugell

Concert Blaumut · 9 de juny: Anna Maria Zarapico de Palamós

Condicions de participació

Per participar en el sorteig és imprescindible incriure's al formulari de participació.

Participoant en aquest sorteig, acceptes que incloguem les teves dades a la nostra llista de correu electrònic, des de la que cada dia t'enviarem les principals notícies del Baix Empordà. 

En tot moment tens dret a donar-te de baixa de la llista o a modificar les teves dades, d'acord amb el que s'explicita a la nostra política de privacitat