19.4 C
Pals
Dilluns, 15 abril 2024
- Publicitat -

Consell Comarcal i Ajuntament de Begur engeguen el Club de la Feina, a Begur

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Begur, a través de les corresponents àrees de Promoció Econòmica, han formalitzat un nou conveni de col·laboració entre ambdós ens per crear al municipi, el servei Club de la Feina. És un servei enfocat a seguir pal·liant els efectes de la pandèmia de la Covid-19 en el mercat de treball i en l’economia local, i a donar una resposta efectiva a les noves necessitats i demandes de la població nascudes durant aquesta crisi.

El Club de la Feina de Begur ha iniciat la seva atenció aquest mes de novembre com a nou servei d’ocupació del municipi oferint, tant a les persones que cerquen feina del municipi com a les empreses del territori, un servei dinamitzador i integrador d’iniciatives que tinguin com a objectiu final l’apropament de les persones a la realitat del mercat de treball i la millora d’oportunitats laborals.

El Club de la Feina ofereix assessorament, orientació laboral, formació i intermediació a les empreses que cerquen professionals. A més, disposarà de recursos, eines i d’una tècnica especialitzada, que assessorarà deforma personalitzada.

Segons el conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal, Xavier Dilmé, “és remarcable la feina de l’Ajuntament de Begur en dotar-se de noves eines per fer front al repte econòmic i social derivat de la pandèmia i el Consell sempre hi serà per anar coordinats i remant en la mateixa direcció”. Dilmé considera que “és molt important que les institucions puguin disposar de tots els serveis possibles posar-los a disposició dels ciutadans per afrontar els efectes de la Covid, un d’ells, la desocupació”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Govern afegeix Begur, Calonge, Platja d’Aro, Pals Santa Cristina i Torroella a la llista de zones tensionades per limitar el preu del lloguer

La Generalitat de Catalunya ha ampliat significativament la llista de zones tensionades en resposta a l'escalada dels preus del lloguer, incloent-hi ara Begur, Calonge, Platja d'Aro, Pals, Santa Cristina i Torroella de Montgrí. Anunciat per la consellera de Territori, Ester Capella, des de la Val d’Aran, aquesta nova inclusió porta el total a 271 municipis catalans on es podran aplicar controls sobre els lloguers.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -