8.3 C
Pals
Divendres, 5 març 2021

Consell Comarcal i Ajuntament de Begur engeguen el Club de la Feina, a Begur

El més llegit

MAPA: Com avança la vacunació al Baix Empordà, municipi a municipi

Les campanyes de vacunació segueixen avançant. Aquesta setmana ja s’ha començat a vacunar a ciutadans de més de 80 anys al mateix temps que també s’administren les dosis d’AstraZeneca als docents de menys de 55 anys. Fem un repàs de com està la situació al Baix Empordà.

#FactCheckCapital: No, la família de porcs senglars no passeja per Platja d’Aro, és Israel

Un vídeo que ha circulat per les xarxes mostra un grup de porcs senglars, els usuaris diuen que és a Platja d'Aro, però Ràdio Capital ha verificat el vídeo i està gravat en un altre indret

Francesc Ferrer: “Si el Club Llagostera jugués a l’Estartit, generaria molts avantatges pel municipi”

El Club Llagostera Costa Brava podria jugar a l'Estartit com a seu fixa. Es trata d'un tema molt embrionari...

Compartim-nos, cuidem-nos

Des de ja fa un temps, en les trobades casuals amb amics, un tret comú en les converses ja...
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

El Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Begur, a través de les corresponents àrees de Promoció Econòmica, han formalitzat un nou conveni de col·laboració entre ambdós ens per crear al municipi, el servei Club de la Feina. És un servei enfocat a seguir pal·liant els efectes de la pandèmia de la Covid-19 en el mercat de treball i en l’economia local, i a donar una resposta efectiva a les noves necessitats i demandes de la població nascudes durant aquesta crisi.

El Club de la Feina de Begur ha iniciat la seva atenció aquest mes de novembre com a nou servei d’ocupació del municipi oferint, tant a les persones que cerquen feina del municipi com a les empreses del territori, un servei dinamitzador i integrador d’iniciatives que tinguin com a objectiu final l’apropament de les persones a la realitat del mercat de treball i la millora d’oportunitats laborals.

El Club de la Feina ofereix assessorament, orientació laboral, formació i intermediació a les empreses que cerquen professionals. A més, disposarà de recursos, eines i d’una tècnica especialitzada, que assessorarà deforma personalitzada.

Segons el conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal, Xavier Dilmé, “és remarcable la feina de l’Ajuntament de Begur en dotar-se de noves eines per fer front al repte econòmic i social derivat de la pandèmia i el Consell sempre hi serà per anar coordinats i remant en la mateixa direcció”. Dilmé considera que “és molt important que les institucions puguin disposar de tots els serveis possibles posar-los a disposició dels ciutadans per afrontar els efectes de la Covid, un d’ells, la desocupació”.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

OR estrenen ‘Respirar’ en col·laboració de Joan Dausà i Ombra

Els OR (O-ERRA) acaben de presentar ‘Respirar’ en col·laboració de Joan Dausà i Mireia Flores (OMBRA) i que és el segon senzill del disc “Imaginari”. La cançó està inspirada en la crisi de refugiats que pateix Europa en els darrers anys i conviden a posar-se en la pell de la persona que fuig de la…

Altres notícies