11.6 C
Pals
Divendres, 8 desembre 2023
- Publicitat -

Reclamen al consistori de Palamós que pagui les ajudes escolars per la pandèmia

L'ajuntament va anunciar una partida de 50.000 euros per famílies afectades per la pandèmia

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’equip de Junts per Palamós reclama al consistori que adjudiqui les subvencions escolars abans de que s’acabi el curs escolar. Les ajudes es van aprovar a principis d’any, tot i això, encara no s’han pagat. Les bases de la convocatòria estaven previstes de resoldre durant el passat mes d’abril.

L’ajuntament del municipi va anunciar a finals de 2021 que destinaria un import de 50.000 euros a ajudes a famílies que havien patit les conseqüències més greus de la Covid-19. Aquestes ajudes estan destinades a ajudar per les despeses de material escolar per afrontar l’inici de curs i a activitats extraescolars.

Segons fonts del Diari de Girona, el portaveu de Junts per Palamós, Raimon Trujillo, va demanar que s’accelerés el procés perquè considerava que els ajuts arrivaben tard. Avui dia, el grup municipal insta al consistori a pagar abans no s’acabi el curs escolar.

Pel que fa al consistori palamosí, asseguren que les ajudes s’estan a punt de tramitar. Tot i això, encara no tenen cap data prevista per atorgar els diners de la subvenció prevista a les famílies amb situacions econòmiques més vulnerables.

Dels 50.000 euros, l’Ajuntament de Palamós preveu destinar a les despeses d’inici de curs una dotació de 30.000 euros, amb ajuts a infants i joves que poden arribar fins als 200 euros per cap. En el cas de les activitats extraescolars, la partida està dotada amb 200.000 euros, amb imports de 150 per persona.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’ajuntament de Torroella i l’EMD de l’Estartit signen el nou conveni

El nou conveni regularà les competències i el règim econòmic-financer entre els dos ens locals al llarg d’aquest mandat.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -