14.4 C
Divendres, 29 març 2024

Contundent triomf a casa del Bisbal Bàsquet (88-62)

Festival anotador a la primera meitat. Els bisbalencs ja són vuitens amb el mateix balanç que el sisè i el setè.

Nova victòria a casa del Bisbal Bàsquet contra L’Escala per 88-62. Els locals van dominar el partit gairebé en tot moment gràcies al seu encert exterior. Ja al primer quart el marcador mostrava un anotador 27-23.

Els locals veien cistella amb molta facilitat i les diferències no paraven d’augmentar. L’Escala, superada, no podia evitar veure com el Bisbal Bàsquet enfilava camí de vestidors amb 50 punts anotats. Era un festival ofensiu (50-37).

Després d’un inici de tercer quart fred, L’Escala aconseguia guanyar el parcial (11-13) i arribava amb opcions a l’últim període. El ritme de partit havia canviat; de l’explosió anotadora dels bisbalencs a la primera meitat a anotar només 11 punts en els següents 10 minuts.

L’últim quart va tornar a ser de domini clar local. Amb un 9-0 d’inici va desactivar qualsevol intent de remuntada per part visitant. Amb el partit trencat, el Bisbal Bàsquet va seguir ampliant les diferències fins arribar al convincent 88-62 final.

Ara mateix, els bisbalencs s’apropen al Playoff d’ascens. Ja són vuitens amb un balanç de 16 victòries i 12 derrotes, les mateixes que el Minguella, sisè, i la Ramon Llull, setens.

A banda del joc, el partit va tenir un fort color reivindicatiu. Abans de l’inici del matx, ambdós equips van donar suport a l’alcalde de Verges, Ignasi Sabater, exjugador amb els dos conjunts i investigat per la Fiscalia acusat de cometre un delicte d’odi “contra la nació espanyola i el Cos de la Guàrdia Civil”.