15.9 C
Pals
Dissabte, 15 maig 2021
- Publicitat -

Conveni amb la Generalitat per construir l’Escola Fanals de Platja d’Aro

A finals de l'any 2020 el nou edifici de l'escola serà una realitat

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La construcció del nou edifici de l’Escola Fanals d’Aro serà una realitat a finals de l’any 2020. L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha aprovat un conveni amb la Generalitat per donar llum verda al projecte de construir l’escola perquè els alumnes no hagin de realitzar les classes en barracons, tal i com fan ara.

Amb l’acord, el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya pagarà el 50% del cost una vegada acabada la construcció amb 3 pagaments únics, i l’Ajuntament de Castell Platja d’Aro s’encarregarà de provar, licitar, adjudicar i fer el seguiment d’aquesta obra. En total, tindrà un cost de 3 Milions i mig d’euros.

Malgrat aquest acord es va aprovar per unanimitat en el plenari, l’oposició va dir que suposava un inconvenient el fet que la Generalitat encara no hagi aprovat els pressupostos, però el regidor d’urbanisme, Josep Maria Solé, ha dit que confien en la Generalitat.

L’Escola serà a la urbanització Dalmau, en uns terrenys molt accessibles pels desplaçaments en cotxe o per anar-hi a peu, i en un entorn boscós, un espai “fantàstic” segons el regidor d’urbanisme.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El Begurenc Miquel Martín Serra, XVIII Premi Maria Àngels Anglada amb la novel·la ‘La drecera’

Rebrà la distinció a mitjan juny a Figueres, en una data que encara no s'ha fet pública
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -