23.2 C
Pals
Dijous, 21 setembre 2023
- Publicitat -

La Costa Brava aconsegueix definir-se com a destí turístic de qualitat

L'alcalde de Palamós, Lluis Puig, ha valorat de manera positiva l'acte

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La 60a Assamblea General de MedCruise va finalitzar les ponències centrades en l’activitat creuerista al Mediterrani. Aquestes jornades s’han celebrat a S’agaró al llarg d’aquesta setmana. A part de parlar d’aquests creuers, la trobada ha treballat el posicionament de la Costa Brava com a destí turístic de qualitat, amb passatgers de creuers que s’interessin pel territori i que hi generin riquesa. L’objectiu és que cada passatger es gasti de mitjana al voltant de 100 euros per escala.

Aquest ha estat el primer cop que des de la Costa Brava s’ha celebrat aquest esdeveniment que ha reunit companyies de creuers, ports i destins, entre molts altres. Segons fonts del diari de Girona, Maria Cano, repsonsable de Creuers de Ports de la Generalitat, explica que tenien interès en celebrar aquest esdeveniment a la zona des del 2014.

Durant les tres primeres jornades de la trobada número 60 de l’Assamblea General de MedCruise es van combinar les ponències amb les activitats pel territroi. La voluntat ha estat donar a conèixer el territori, més enllà de la zona del port. Per això, els visitants han pogut visitar municipis de l’interior de la comarca del Baix Empordà com Pals, Peratallada o Monells.

Entre d’altres activitats, també s’han realitzat cates de vi, rutes en bicicleta elèctrica, tast de la gastronomia de la zona, etc. Amb totes aquestes activitats i actes, Catalunya treballa per posicionar la Costa Brava com a destí turístic de qualitat. Per això, es treballa amb companyies locals que ofereixen les activitats a terra per impulsar l’economia del territori.

La valoració des de Palamós

L’alcalde de Palamós, Lluis Puig, destaca que aquesta trobada ha servit per mostrar el territori i la zona perquè els creueristes, empreses i companyies puguin fer escala i conèixer el municipi i, també, la comarca del Baix Empordà.

A més, Lluis Puig destaca que les escales creuerístiques s’han pogut realitzar durant els mesos de primavera i tardor. Això els va molt bé a la població, ja que trenquen l’estacionalitat de la temporada turística al municipi.

L’alcalde de Palamós explica que un dels eixos centrals de MedCruise ha estat l’impuls de la sostenibilitat. A més, des de Palamós i la resta de municipis de la Costa Brava que han participat a la trobada han intentat promocionar la marca i la singularitat de la Costa Brava a través de diverses activitats com ShowCookings, visites culturals, activitats tradicionals de la zona, etc.

Lluis Puig valora de manera molt positiva l’organització de MedCruise en una zona com la Costa Brava. A més, explica que la imatge que s’ha projectat del territori cap a l’exterior és excel·lent.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ens cal un món estable

El món està canviant i les organitzacions internacionals creades després de la II guerra mundial estan quedant desfasades en...
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -