10 C
Pals
Dimecres, 14 abril 2021
- Publicitat -

Costa Brava Hotels de Luxe entrega 3.000 euros al Centre de Distribució d’Aliments

Els diners serviran per ajudar en la compra de l’alimentació bàsica de les famílies amb dificultats econòmiques

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Els 17 hotels que formen part de l’associació Costa Brava Hotels de Luxe van entregar un xec per valor de 3.000 euros al Centre de Distribució d’Aliments. Aquest servei es dedica a ajudar les persones amb dificultats econòmiques perquè puguin disposar d’una alimentació i higiene bàsiques. La donació s’utilitzarà en la compra de productes bàsics com ara oli, llet, o arròs. Xavier Rocas, qui ha estat president de Costa Brava Hotels de Luxe fins fa pocs dies, ho va explicar a Ràdio Palafrugell .

L’acte de lliurament va tenir lloc fa uns dies a Càrites Palafrugell, una de les entitats col·laboradores del Centre de Distribució d’Aliments. Hi eren presents Marissa Grassot, responsable de l’entitat, Dolors Puigdevall, directora de Càrites Diocesana de Girona, i Xavier Rocas qui va ser l’encarregat de fer l’entrega del xec. Així ho va explicar Marissa Grassot, a Ràdio Palafrugell.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

The Black Keys anuncien el seu nou disc “Delta Kream”

The Black Keys han donat una alegria els seus seguidors amb l’anunci de la publicació d’un nou disc “Delta Kream” que serà un homenatge a la música que ha influenciat al grup al llarg de la vida. El disc estarà disponible en format físic i en digital el dia 14 de maig i presentarà versions…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -