13.7 C
Pals
Divendres, 22 gener 2021

Costa Brava Hotels de Luxe entrega 3.000 euros al Centre de Distribució d’Aliments

Els diners serviran per ajudar en la compra de l’alimentació bàsica de les famílies amb dificultats econòmiques

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

La Bisbal impulsa una campanya contra la presència d’excrements de gossos a la via pública

La presència d’excrements de gossos a la via pública de la Bisbal és una de les principals queixes ciutadanes. L’actitud insolidària dels propietaris que no recullen les defecacions dels seus gossos ja ha esdevingut un problema de convivència.

Mor una dona al Passeig del Mar de Sant Feliu De Guíxols

La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols, primer a través d'un agent que es trobava fora de servei
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Els 17 hotels que formen part de l’associació Costa Brava Hotels de Luxe van entregar un xec per valor de 3.000 euros al Centre de Distribució d’Aliments. Aquest servei es dedica a ajudar les persones amb dificultats econòmiques perquè puguin disposar d’una alimentació i higiene bàsiques. La donació s’utilitzarà en la compra de productes bàsics com ara oli, llet, o arròs. Xavier Rocas, qui ha estat president de Costa Brava Hotels de Luxe fins fa pocs dies, ho va explicar a Ràdio Palafrugell .

L’acte de lliurament va tenir lloc fa uns dies a Càrites Palafrugell, una de les entitats col·laboradores del Centre de Distribució d’Aliments. Hi eren presents Marissa Grassot, responsable de l’entitat, Dolors Puigdevall, directora de Càrites Diocesana de Girona, i Xavier Rocas qui va ser l’encarregat de fer l’entrega del xec. Així ho va explicar Marissa Grassot, a Ràdio Palafrugell.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Santa Cristina convoca ajudes extraordinàries COVID per a les empreses

En cas que una mateixa persona empresària sigui titular d'activitats empresarials ubicades en més d'un establiment, podrà sol·licitar un ajut per a cadascun d'ells.

Altres notícies