14.5 C
Pals
Diumenge, 9 maig 2021
- Publicitat -

Creen una associació per denunciar la construcció de cases a la muntanya de Sant Sebastià

El més llegit

Avatar
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

S’anomenen Salvem la Muntanya de Sant Sebastià i s’han agrupat per denunciar la construcció de cases en aquesta muntanya de Palafrugell.

Segons han avançat a Ràdio Capital fonts de l’associació, la inversió dels promotors planeja 60 habitatges, alguns dels quals ja s’han construït i d’altres que encara s’han d’aixecar. La nova plataforma creu que no s’està seguint el pla especial de protecció de la muntanya que es va establir el 1993. Asseguren que les construccions són més grans, que han reduït la distància dels edificis i que superen el màxim de pendent.

Salvem la Muntanya de Sant Sebastià reclama aturar les obres i, en cas que es demostrés que les llicències no s’han atorgat correctament, enderrocar el que s’hagi construït “fora de la legalitat”. L’associació ha denunciat un “tracte de favor” de l’Ajuntament als promotors per haver reprès les obres el 12 de setembre.

Els representants de l’associació reconeixen que estan en un estadi inicial. De moment, han demanat els expedients d’obres per estudiar el procediment i contrastar les irregularitats que creuen que s’haurien comès. Des del setembre, asseguren que han recollit 500 signatures.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Ràdio Capital 20 anys – Capítol 10: 2010

Repassem tot el què ha donat de si el 2010 amb la Mar Coll, Marc Clapés i Miquel Curanta.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -