9.4 C
Pals
Dilluns, 27 març 2023
- Publicitat -

Creu Roja de Girona valora la temporada d’estiu com a “tranquil·la”

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquesta temporada d’estiu la Creu Roja ha fet al voltant de 5.000 assistències a les platges del litoral gironí, i tal i com ha dit Jordi Martori de la Creu Roja de Girona, ha estat una temporada “tranquil·la”. Ha destacat la disminució dels contactes amb meduses, que aquesta temporada al Baix Empordà han estat 486. D’altra banda, hi ha hagut un total de 35 rescats i 129 evacuacions, i Martori ha destacat també la tasca que fan de prevenció.

La Creu Roja ha estat present a 17 platges del litoral gironí amb 45 professionals diaris. La majoria d’intervencions han estat per ferides i traumatismes lleus, l’exposició excessiva al sol i patologies prèvies que manifestaven símptomes durant l’estada a la platja. A banda d’això, també cal destacar les assistències socials, com per exemple els serveis amb cadira amfibia, que han estat 216, o les ajudes a discapacitats, que han estat 197.

Les persones efectades són majoritàriament gent gran, menors extraviats, joves amb conductes imprudents o que es banyen sota l’efecte de substàncies, o bé extrangers que no entenen la llengua ni les condicions de les platges.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Isidre Tenas és l’alcaldable a Palafrugell amb Som Gent de Poble

Tot i el canvi d'alcaldable, Som Gent del Poble ha assegurat que manté la seva identitat
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -