24.4 C
Pals
Diumenge, 23 juny 2024
- Publicitat -

La Capitania Marítima planteja abastir de combustible el vaixell C-Star a Palamós

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Generalitat manté que el vaixell C-Star no atracarà en cap port català. Per tant, la Capitania Marítima està buscant la manera de facilitar combustible per tal que la nau neonazi abandoni les costes de Palamós. En les últimes 48 hores, l’embarcació neonazi, capitanejada per l’organització d’ultradreta “Defend Europe”, que impedeix rescats a la Mediterrània, ha posat en alerta les entitats prorrefugiados catalanes des de fa dos dies.

L’anunci SOS del vaixell demanant combustible i avituallament, l’ha donat precisament una de les organitzacions a favor dels refugiats, Girona Acull. De la mateixa manera, l’entitat ha proposat fer el traspàs de combustible a través “d’un vaixell nodrissa perquè no toqui terra”, segons ha dit Karim Sabni, portaveu de Girona Acull.

L’objectiu del C-Star és, segons la pròpia organització, patrullar la Mediterrània per a “vigilar” les activitats de les ONG que realitzen tasques de salvament a la Mediterrània i tornar a la costa africana als emigrants que trobin. Cal recordar que el vaixell ja va ser expulsat de Xipre a finals de juliol per sospites de tràfic de persones.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Les estafes per internet es dupliquen a les comarques gironines els últims cinc anys arribant a produir-se’n 23 al dia

Les estafes a través d’internet a la Regió Policial de Girona s’han duplicat els darrers cinc anys. En concret i segons el registre dels Mossos d’Esquadra, s’ha passat de 4.248 delictes d’aquest tipus el 2018 a un total de 8.479 l’any passat.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -