Crida: “Quan vaig començar a cantar en català, vaig flipar; ho estic aprofitant i encara em queda metxa”

- Publicitat -

Crida és el projecte musical del palafrugellenc Sergi Castaño. Aquest artista ha tret quatre singles en els últims quatre mesos, l’últim es titula “Star Sol”.

Avui ha passat per l’estudi de Ràdio Capital per fer un repàs d’aquest prometedor inici de carrera. Al gener iniciar un projecte de trap-rock en català amb el productor Aleks Locksmith. Ens ha explicat que “està anant espectacular. Volem fer un EP de 6 temes i ja en portem 5. Tinc 29 anys i m’he posat ara amb la música. Per això estic anant tan fletxat”.

També ens ha comentat que el seu nom artístic és Crida perquè li agrada més cridar que parlar. Li agrada reivindicar-se, i “aquest és un nom que no té gènere i que em defineix”. Sergi Castaño va començar component en castellà i en anglès, ja que va estar estudiant als Estats Units i al Canadà, però no és fins que no va començar a compondre en català que no va trobar el seu camí: “vaig provar de cantar en català i vaig flipar amb com de còmode estava i com em sentia. Vaig voler aprofitar-ho i encara em queda metxa”.

Crida també té altres projectes musicals, conservant el trap en català, però afegint-hi el metal. La previsió és que al mes vinent ja puguem escoltar els primers temes.

- Publicitat -