9.5 C
Pals
Dilluns, 27 març 2023
- Publicitat -

Cristina Torres: Per la singularitat del lloc, es poden fer més concerts a Empúries, però no podem créixer desmesuradament

Miquel Curanta
Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Cristina Torres, és la directora de l’empresa Tem Productions, una petita promotora de concerts i management d’artistes, que programa els concerts del Fòrum romà d’Empúries.

Després d’una exitosa primera edició, la Cristina ha explicat al Supermatí, que enguany programen dos dies i un total de 4 concerts. La singularitat d’aquest cicle, rau en l’entorn on s’organitza. El Fòrum Romà és un indret molt visitat i alhora desconegut per molta gent del territori que probablement l’haguem visitat en alguna ocasió, però que rarament el tenim present de manera recurrent. Aquest espai, és bonic, singular i especial i es converteix en un marc ideal per a concerts com els que s’hi programen.

Tanmateix, preguntat per les possibilitats de creixement dels concerts, Torres, adverteix que no es pot plantejar una crescuda de la dimensió d’altres festivals com el de Cap Roig o Peralada, justament per l’indret on es programa. Es tracte d’un conjunt monumental que no admetria volums o trànsit excessiu de gent.

Pel que fa a la carpeta artística, l’edició d’enguany parteix amb e cartell d’entrades exhaurides en el seu concert de dissabte i amb un aforament bastant complet en el moment de fer aquesta entrevista.  Enric Verdaguer i Chambao (que presenta disc) per al primer dia, i Maria Arnal i Marcel Bagès per l’edició de dissabte.

Les entrades per al concert del dia 12, es troben aquí

Escolta l’entrevista

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Isidre Tenas és l’alcaldable a Palafrugell amb Som Gent de Poble

Tot i el canvi d'alcaldable, Som Gent del Poble ha assegurat que manté la seva identitat
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -