13.8 C
Pals
Dimecres, 22 març 2023
- Publicitat -

Sílvia Comas (LEST): Tot i formar part de l’anterior govern, forçarem un canvi de mentalitat al nou executiu

Després que la setmana passada, l’assemblea de LEST aprovés que les dues regidores Sílvia Comas i Sandra Pibernat entréssin a negociar la seva entrada al nou govern, Sílvia Comas ha explicat al Supermatí quins són els eixos de l’acord i quines les prioritats que, segons el seu programa, haurà d’afrontar el nou executiu.

Per Comas, el primer que s’ha de fer és repensar la relació que el consistori torroellenc té amb l’EMD de l’Estartit i que al seu parer durant el primer any de mandat ha estat gairebé aturada. Preguntada per la polèmica de les vaquetes, la regidora ha tret ferro a l’afer i ha assegurat que el desgast i la situació a la que s’havia arribat, ja era insostenible al marge d’aquest tema.

L’edil, ha explicat que la dotació pressupostària de l’EMD, la remodelació del pla d’inversions per als propers 3 anys i el compliment de les competències que té assignades l’EMD, són els principals objectius amb els quals treballaran des del govern. Pel que fa als càrrecs, que pertocarien a LEST dins el nou govern, Comas ha dit que, tot i que encara no estan definits, la seva formació reclama àmbits de responsabilitat que afectin a tot el municipi  i ha exclòs aquelles carteres que ja tinguin competències transferides a l’EMD.

Escolta l’entrevista

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios