12.2 C
Pals
Dijous, 21 gener 2021

Crònica de la taula rodona sobre l’economia de l’Empordà

El més llegit

Detingut un home a Platja d’Aro que va amenaçar de mort a policies a través d’una xarxa social

La Gendarmeria va avisar els Mossos al veure un vídeo on deia que faria servir un fusell d'assalt

Mor una dona al Passeig del Mar de Sant Feliu De Guíxols

La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols, primer a través d'un agent que es trobava fora de servei

Un de cada tres ingressos a l’hospital de Palamós és per coronavirus

En les darreres 3 setmanes, s'han realitzat entorn de 100 ingressos setmanals a l'Hospital de Palamós

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.
Avatar
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Crònica de la taula rodona de gastronomia del programa especial Ràdio Capital. Cultura, Territori, Ràdio, amb Martí Sabrià, gerent de la Unió d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre; Albert Gómez, tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica de Palafrugell; Salvador Giraut, president de l’Associació d’Empresaris de Castell Platja d’Aro i S’Agaró; i Jussi Alitalo, director general de l’empresa GreenFood Iberica.

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Castell-Platja d’Aro demana poder gestionar els ajuts europeus per a la Covid-19

En la carta enviada i firmada per Maurici Jiménez, alcalde de Castell-Platja d’Aro, Montserrat Rovira, primera tinent d’alcalde de...

Altres notícies