13.7 C
Pals
Dissabte, 2 març 2024
- Publicitat -

Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura impulsa el Consell d’Infants Municipal

Així, es vol donar veu als joves de 6è curs d'educació primària i que aquests col·laborin de manera activa en la construcció, desenvolupament i millora del municipi

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura ha posat fil a l’agulla per crear el primer Consell d’Infants Municipal a la localitat. Aquest vol ser un òrgan de participació ciutadana i política. Així, es vol donar veu als joves de 6è curs d’educació primària i que aquests col·laborin de manera activa en la construcció, desenvolupament i millora del municipi.

La proposta educativa vol servir per donar veu a tots els infants, amb
representació de l’alumnat de més edat de primària, que esdevindran regidors i regidores del Consell d’Infants Municipal durant uns mesos. El projecte ha estat pactat entre els centres educatius de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura i s’impulsa per primera vegada al municipi aquest curs 2023-2024.

L’objectiu principal del nou òrgan és donar l’oportunitat d’opinar, debatre i prendre decisions als infants i contribuir a la millora de la seva població amb propostes que després puguin passar per les sessions plenàries municipals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Bisbal plora la mort de Maria Dolors Figueras i Bruguera

Tot l’equip de Ràdio Capital ens sumem a les mostres de condol i enviem tot el suport a la periodista i col·laboradora del mitjà, Anna Salvadó, filla de la Dolors.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -