31.2 C
Pals
Dimarts, 15 juny 2021
- Publicitat -

La CUP Sant Joan dona els diners del ple de gener a l’AMPA La Salle Palamós

L'entitat política CUP Sant Joan - Palamós ha donat als veïns la possibilitat de decidir què feien amb el sou del ple del gener, els veïns han escollit la proposta de l'AMPA La Salle Palamós

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La formació política de la CUP Sant Joan – Palamós ha denunciat el sou dels regidors pel ple del gener. Un plenari amb un sol punt informatiu a l’ordre del dia. Per fer-ho, han organitzat un concurs per entregar els 500 € a l’entitat escollida pels veïns.

El dissabte al matí van instal·lar una taula a la Placeta de Correus. Allà, les més de dues-centes persones van poder conèixer les propostes finalistes i participar en la votació per decidir l’entitat guanyadora del concurs “retornem els diners al poble”. Roser Huete és la cap de llista per la CUP Sant Joan – Palamós a les eleccions municipals. Huete ha destacat a Ràdio Capital les diferents propostes.

En total 226 persones han participat al concurs organitzat per la CUP. El recompte de vots ha estat 138 per l’AMPA La Salle Palamós amb “Parlem de diversitat familiar”, 58 per l’Associació Pots amb “Activitats per a la inclusió” i 30 per la Plataforma Salvem la Pineda d’en Gori.

Cal destacar que no és la primera vegada que la CUP denuncia els plens amb un sol punt que ells consideren que “no s’haurien de celebrar”. A l’agost van decidir no cobrar el sou de 500 euros, però al veure que els partits polítics no seguien l’exemple i no saber què passava amb els diners van decidir organitzar el concurs. Roser Huete a Ràdio Capital de l’Empordà.

De cara a la propera legislatura, animen a les altres formacions polítiques a fer el mateix que ells. Defensen que si l’oposició s’hagués sumat en bloc a la iniciativa, els palamosins decidirien el futur de 4.500 € i no només de 500 €.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Santa Cristina regularà els accessos al massís de l’Ardenya

Bona part de l’Ardenya cristinenca és un espai protegit inclòs a la xarxa dels Espais d’Interès Natural (EIN) de la Generalitat de Catalunya, dins la xarxa Natura 2000 i també és zona ZEPA de protecció d’aus
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -