7.3 C
Pals
Divendres, 23 febrer 2024
- Publicitat -

Dani Rebollo: “El teatre s’ha de renovar i adaptar-se als nous temps”

Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Dani Rebollo: "El teatre s'ha de renovar i adaptar-se als nous temps"
Loading
/

Aquest divendres a les 9 del vespre arriba al Teatre Municipal de Palafrugell l’obra “Enmadrados” de Joaquim Mondó. En aquesta ocasió, l’obra la dirigeix l’actor i director de teatre Dani Rebollo i ha visitat el Supermatí per presentar i explicar l’argument d’aquesta obra. “Enmadrados” és una comèdia, tal com explica Dani Rebollo, “una mica macarra.

Fa un any que l’obra s’està representant a Barcelona: primer es representava al Teatre Aquitània, però ara es pot veure a l’ON. Quan la directora va haver de marxar, per manca de disponibilitat, Dani Rebollo va agafar les regnes de la funció. El director explica que l’obra, a part de fer comèdia, “és una obra vital”.

A part d’estar treballant en aquesta obra de teatre, Dani Rebollo també és professor a l’Aula de Teatre de Palafrugell. A més, també treballa amb un grup de teatre de Quart i en té un altre a Barcelona. Explica que està treballant en un muntatge de petit format, on només s’hi admeten 20 espectadors, titulat  “The pain is a black dog in your mind”.

Després de dos anys de pandèmia, Dani Rebollo reconeix que poc a poc s’està tornant a una certa normalitat. Tot i això, afirma amb rotunditat que el sector del teatre té gent “ploramiques”. Aquesta és una situació que no és gaire agradable per Dani Rebollo.

Dani Rebollo explica que un gremi com el teatre ha de renovar-se. A més, és important que es creiï una cultura de barri per arribar a un públic més àmpli. Dani Rebollo reconeix que no és possible competir amb les plataformes com Netflix. El teatre no té el factor de la inmediatesa. Per això, es reafirma al parlar de que el teatre ha de canviar i evolucionar.

El director, finalment, demana que es doni més suport a artistes i creadors a nivell local. Tot i que hi ha projectes brillants a nivell local, se’n podrien fer molts més si es donessin més ajudes.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios