14.1 C
Pals
Dimarts, 5 desembre 2023
- Publicitat -

David Cuesta: “Palamós ha de tenir el seu propi cinema, és important mantenir la cultura de proximitat”

Veus de l'Empordà
Veus de l'Empordà
David Cuesta: "Palamós ha de tenir el seu propi cinema, és important mantenir la cultura de proximitat"
/

L’any 1961 els cinemes Arinco de Palamós van obrir les seves portes per apropar la cultura audiovisual als palamosins.

Seixanta anys després, havent passat per diferents mans i un parell de tancaments, el setembre del 2020 la cooperativa Cinema 4 You en va agafar les regnes i va tornar a reobrir l’emblemàtica multisala perquè la gent del municipi pogués gaudir del seu propi cinema, del cinema de tota la vida.

Un any després, tot i passar per una mala època a causa de la situació pandèmica de la Covid-19, en David Cuesta, responsable de la cooperativa, fa una valoració molt positiva de la seva obertura.

 

Un dels punts forts d’aquesta nova etapa del cinema Arinco és la projecció de cinema independent i la programació especial per a diferents dates assenyalades.

Els usuaris habituals del cinema són, en la gran majoria, veïns del municipi i estiuejants de segona residència. Amb les restriccions de mobilitat que hi havia fa uns mesos, han vist reduït el nombre d’assistents en les seves sales, però tot i la situació han aguantat esperant que la situació millori.

De cara al futur, el cinema Arinco presentarà un nou aspecte: està previst que en el pròxim any es duguin a terme accions de millora tant en la qualitat d’imatge com en les instal·lacions.

I pel que fa al present d’aquest cinema, aquesta setmana, en el marc de la campanya “Jo vaig al cinema”, amb la intenció de facilitar que la gent vagi al cinema, les entrades estan a 3’5€, un preu reduït.

 

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios