22.2 C
Pals
Dilluns, 23 maig 2022
- Publicitat -

Dean Lewis ens torna a emocionar amb ‘Falling Up’

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El guardonat cantautor Dean Lewis torna amb el seu nou single, ‘Falling Up’, el primer single del l’esperat segon àlbum de Lewis. Emotiu, impactant, relatable i impossible d’oblidar, és una classe magistral en el que el compositor fa millor: connectar.

En un període en el qual tots estem atrapats en habitacions encongits sentint-nos aïllats, quan la claustrofòbia – real, social i d’altres tipus – és real i generalitzada, ‘Falling Up’ és la cançó perfecta.

A l’escriure la cançó Lewis es va ficar en sentiments de frustració i ansietat de tota la vida. “Sempre vaig pensar que seria feliç quan acabés l’escola o quan aprovés un examen, o quan tingués un treball o una promoció o si anava de viatge i llavors estava com – ‘ooh, ara tinc un contracte discogràfic, ¿i si tinc una gran cançó ? Llavors, vaig tenir una gran cançó, i vaig estar a la carretera durant tres anys i quan em vaig aturar, em vaig adonar que tot m’havia passat i en realitat estava menys present i més ansiós i estressat que mai. vaig mirar cap enrere en la meva vida i en tots aquests punts en el camí i em vaig adonar que mai m’he sentit millor, mirant al següent, sempre movent-me “.

L’entrada Dean Lewis ens torna a emocionar amb ‘Falling Up’ ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Les comarques gironines són les que més llibreries tenen per nombre d’habitants a Catalunya

El sector destaca "l'impuls" que suposa la capital on hi ha una xarxa d'establiments "considerable"
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -