11.3 C
Pals
Dijous, 20 gener 2022
- Publicitat -

Decorem el poble, creem teixit social

Andreu Paneque
Politòleg
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Terra de Mar a Palamós, Doremifa’n Flors a Calonge,  el Begur amb Flors, Flors i Violes a Palafrugell, tots aquest seguit d’esdeveniments i festivals aglutinen: tradició, arts, celebració i  arriben de la mà de la primavera, arriben en un moment en el que l’anomenada onada de turistes, comença agafar la primera embranzida i nosaltres, comencem a lluir les nostres millors guirnaldes.

De fet, en aquestes celebracions trobem dos aspectes, per a mi vitals, que nudreixen i justifiquen que any rere any es segueixin fent aques tipus de festivitats. Primerament, i de forma evident, ajuden a crear un impacte econòmic positiu a la població que organitza la festivitat. Però, d’altra banda, i per a mi, allò que dona realment valor a aquesta tipologia de festivitats, és que ajuden a enfortir el teixit social de les localitats.

Aquesta tipologia d’esdeveniments s’han convertit per a nosaltres, el que en la època feudal, representaven els mercats a la grans ciutats. Era el moment de trobada, d’al·legria i de bonança, ja que totes les parts implicades, tant aquelles persones que anaven a comprar, com aquelles que anaven a vendre, en sortirien satisfetes.

D’aquesta manera, l’organització de la societat de la nostra comarca per a la creació d’aquesta tipologia de festivitats, ajuda a crear vincle, ajuda a establir un enllaç necessari per a intentar avançar i innovar, per així, diversificar les opcions de desenvolupament econòmic que la nostra comarca pot i podrà donar.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Paula Badosa, amb la màxima aspiració davant de Marta Kostyuk

La begurenca arriba a aquest partit, que es disputarà la propera matinada, amb una gran confiança en el seu joc. Les seves darreres aparicions han estat estel·lars, i ara es trobarà l'oposició d'aquesta jove ucraïnesa que com ella apunta molt alt.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -