3.9 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

Demà es recupera la Festa del Pedal, 7 anys després

a inscripció val 2€ i es podrà fer el mateix dia de la festa

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Dins del marc de la Setmana Europea de la Mobilitat 2018, Palamós recuperarà demà la Festa del Pedal, després de set anys d’inactivitat. La població recupera així aquesta activitat lúdica que havia estat tant arrelada al municipi i que fa set anys va arribar a la 30ª edició.El regidor d’esports Joan Barba explica en què consistirà.

Diumenge 16 de setembre, doncs, a partir de les 9:30h s’iniciarà un recorregut planer d’11 Km que passarà per part de la via verda del municipi i per espais d’alt valor mediambiental. La inscripció, que té un cost de 2€, es podrà fer el mateix dia a partir de les 8:30h a la Plaça de Mossèn Gumersind, i té esmorzar inclòs.

La Festa del Pedal s’ha recuperat després que s’hagi treballat transversalment entre l’Ajuntament de Palamós i les àrees municipals d’esports, Mobilitat, l’Associació de Veïns de Sant Joan i l’Associació local Pots, dedicada a l’inclusió de persones amb discapacitats.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies