26.2 C
Pals
Dijous, 30 juny 2022
- Publicitat -

Demà es recupera la Festa del Pedal, 7 anys després

a inscripció val 2€ i es podrà fer el mateix dia de la festa

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dins del marc de la Setmana Europea de la Mobilitat 2018, Palamós recuperarà demà la Festa del Pedal, després de set anys d’inactivitat. La població recupera així aquesta activitat lúdica que havia estat tant arrelada al municipi i que fa set anys va arribar a la 30ª edició.El regidor d’esports Joan Barba explica en què consistirà.

Diumenge 16 de setembre, doncs, a partir de les 9:30h s’iniciarà un recorregut planer d’11 Km que passarà per part de la via verda del municipi i per espais d’alt valor mediambiental. La inscripció, que té un cost de 2€, es podrà fer el mateix dia a partir de les 8:30h a la Plaça de Mossèn Gumersind, i té esmorzar inclòs.

La Festa del Pedal s’ha recuperat després que s’hagi treballat transversalment entre l’Ajuntament de Palamós i les àrees municipals d’esports, Mobilitat, l’Associació de Veïns de Sant Joan i l’Associació local Pots, dedicada a l’inclusió de persones amb discapacitats.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Anna Portomeñe: “En aquesta 2ª edició del Festival Salat hem buscat una programació de comèdia més transversal”

A Ràdio Capital hem pogut parlar amb la directora del Festival Salat de Sant Feliu de Guíxols ( que es celebra a partir de l'1 de juliol, i que durant 3 dies omplirà la vila baixempordanesa de tot tipus d'espectacles humorístics)
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -