Derrota amb grans contratemps del Costa Brava al camp del Betis B

El Costa Brava ha acabat el partit amb dos jugadors menys

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

El Costa Brava ha perdut davant el Betis B, que el supera a la classificació (2-0). L’equip d’Oriol Alsina només ha aconseguit recollir un punt de les últimes sis jornades de lliga. El partit d’avui ha suposat un gran contratemps pel conjunt del Costa Brava que ha acabat amb nou futbolistes i ha encaixat el 2-0 amb un penal discutible al minut 90.

El partit inundat per la pluja i amb l’assitència del vent, no ha començat del tot malament pel Costa Brava. Ha pressionat sobre la porteria del Betis B i ha tingut una de les primeres arribades a l’àrea. El Betis B ha estat més efectiu. En una combiació, Lara ha rebut a la frontal, ha fet un bon control i ha superat Marcos amb un xut ras ajustat al pal (33′). El conjunt d’Alsina ha intentat buscar la reacció, però durant el partit els ha costat generar perill. Poc abans del descans, els amfitrions han tingut l’oportunitat de marcar el segon gol, però Perone ha desviat el xut de Lara.

La segona part ha començat amb una acció de perill del Costa Brava, però el xut de falta de Monreal l’ha rebutjat la defensa del Betis B. Tot i que el domini ha estat per l’equip d’Oriol Alsina, els ha costat crear perill contra un equip tancat  i que amenaçava en el contraatac. El partit ha empitjorat arran de l’expulsió de Monreal (72′) quan ha tallat un contraatac amb una entrada dura. Però les tarjetes no han acabat aquí. Royo ha vist la segona groga (82′) i els d’Alsina s’han quedat amb nou futbolistes.

El partit semblava acabat, però en el minut 90 l’àrbitre ha castigat una acció de Juvanteny dins l’àrea de Marcos. Mizzian ha sentenciat el penal amb el 2-0 que ha confirmat la victòria del Betis B sobre el Costa Brava. El conjunt blaugrana marxava del camp del Betis B sense sumar cap punt i amb el Betis B adelantant-los en la classificació.

Vicco, Ladilla Rusa i Julieta són alguns dels noms confirmats per la 12a edició del White Summer

Altres artistes que formaran part del cartell d'aquest edició del White Summer són 31 FAM, Carlos Ares, el Mag Lari, La Reina del Pop o Carmesí.