14.7 C
Dimecres, 1 maig 2024

Derrota del Palamós en el debut a la Lliga Elit

Un Degà amb molt respecte davant del seu contrincant, ha començat la temporada del debut a la Lliga Elit amb derrota.

En partit de la primera jornada, els palamosins visitaven el Rubí i no han pogut evitar la pèrdua dels tres primers punts.

El tècnic Àlex Redondo ha sortit amb un onze inicial format per Marwane, Lloret, Davesa, Resta, Lungu; Iker, Ortega, Germán, Mercader; Pauner i Kuku.

A l’inici del duel, els visitants han tingut alguna ocasió aïllada mitjançant Germán i Mercader, però el Rubí ha anat dominant el joc progressivament.

Fruit d’aquest domini, a la mitja hora de joc Albelda ha inaugurat el marcador, i 3 minuts més tard Monso ha establert el 2 a 0 que seria definitiu.

Encara en el primer temps, per part del Palamós, Mercader estavellaria una pilota al pal, i tant l’entrenador Àlex Redondo com Sergi Resta serien amonestats amb targeta groga.

A la segona part, tot i que ho han intentat, els blau-i-grocs no han pogut retallar distàncies.

Debut agredolç a la Lliga Elit d’un Palamós que, la setmana vinent, rebrà el Santboià en la segona jornada.

El viatge de les paraules 2×10 – Post Sant Jordi i marxem a Escòcia

En aquest nou capítol del Viatge de les paraules fem una revisió a les famoses llistes dels llibres més...