13.8 C
Dimecres, 1 maig 2024

Magnífic triomf del Bisbal Bàsquet a la Lliga Catalana EBA

Els homes de Carles Rofes es jugaran la primera plaça del grup contra l'Alpicat dissabte vinent al Pavelló Vell

Els bisbalencs es van imposar al CB Martorell en la segona jornada de la fase prèvia, i ja acumulen dues victòries en dos partits a la fase prèvia de la Lliga Catalana EBA.

El duel jugat al Pavelló Vell de La Bisbal va ser força igualat i es va decidir en l’últim quart.

Gràcies a aquest triomf, els homes de Carles Rofes empaten amb l’Alpicat al capdavant de la classificació del seu grup, i es jugaran la primera plaça amb els lleidatans dissabte vinent al Pavelló Vell.

En el primer parcial ja es va veure que l’equilibri entre ambdós conjunts seria la tònica del partit. Els locals però, van aconseguir un 19-12 provisional que els posava en avantatge.

El segon quart va finalitzar amb un 35 a 29 també a favor dels baixempordanesos, però el Martorell continuava oposant resistència.

A la represa, el Bisbal Bàsquet ampliaria la diferència fins al 53-42, però un mal inici en  l’últim parcial va permetre als visitants posar-se a només sis punts.

Finalment, a tres minuts del final, dos triples consecutius dels locals van acabar de sentenciar el duel.

El Sol Gironès Bisbal va acabar guanyant per 13 punts de diferència (70 a 57), i d’aquesta manera es situa líder del grup empatat amb l’Alpicat.

Dissabte que ve, el Pavelló Vell viurà un apassionant Bisbal-Alpicat que decidirà quin dels dos conjunts accedeix a la propera fase de la LLiga Catalana EBA.

El viatge de les paraules 2×10 – Post Sant Jordi i marxem a Escòcia

En aquest nou capítol del Viatge de les paraules fem una revisió a les famoses llistes dels llibres més...