11.3 C
Dimarts, 19 març 2024

Derrota del Palamós en el primer partit de Lliga

Els blau-i-grocs començaven ahir la competició de Primera Catalana contra un rival poderós com el Granollers (els vallesans jugaven l’any passat a Tercera Divisió), i no van poder superar-los.

En el primer temps, el Granollers va ser superior i es va avançar amb dos gols. Pol Fernández i Guillem Ruiz van ser els autors del momentani 0-2.

A la segona part, un gol d’Antequera als 63 minuts donava esperances als locals, però el marcador ja no es mouria.

Al final, 1 a 2 a favor del Granollers, i el Palamós que es queda sense puntuar en la primera jornada.

La setmana que ve, els homes de Joan Bayona visitaran el camp de L’Escala amb el clar objectiu d’obtenir els tres punts.