19.6 C
Pals
Dissabte, 15 maig 2021
- Publicitat -

Detenció a Palafrugell per presumpte robatori amb força

Agents de la Policia Local de Palafrugell van sorprendre un individu quan divendres passat forçava la porta d'un habitatge amb una navalla

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Agents de la Policia Local de Palafrugell van sorprendre un individu quan forçava la porta d’un habitatge. L’home, d’uns uns trenta anys i de qui se’n desconeix el domicili habitual, estava forçant la porta d’un habitatge amb una navalla a la mà quan va ser detingut per una patrulla alertada per una trucada.

Els fets van ocórrer el passat dia 2 de novembre cap a les 8 del vespre, quan la sala operativa del cos policial va rebre una trucada informant que s’havia vist un jove que feia estona que caminava mirant insistentment a l’interior de les cases en una actitud aparentment sospitosa. Una patrulla que circulava pel sector s’hi va adreçar, i els agents després d’un primer reconeixement van sorprendre l’home «in fraganti», per la qual cosa va ser immediatament detingut i se li va imputar un presumpte delicte de robatori amb força en grau de temptativa, és a dir, quan estava a punt de cometre’l.

El delicte de robatori és comès per qui, amb ànim de lucre, s’apoderi de les coses mobles alienes emprant força en les coses per accedir al lloc on aquestes es troben, i la fractura del pany d’una porta entraria de ple en aquesta qualificació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El Begurenc Miquel Martín Serra, XVIII Premi Maria Àngels Anglada amb la novel·la ‘La drecera’

Rebrà la distinció a mitjan juny a Figueres, en una data que encara no s'ha fet pública
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -