Dia mundial de la ràdio, a Ràdio Capital

El 13 de febrer és el Dia Mundial de la ràdio i a Ràdio Capital hem volgut celebrar-lo amb una programació molt especial. Recupera el programa en format audiovisual que hem fet amb motiu d'aquesta celebració

- Publicitat -

El 13 de febrer és el Dia Mundial de la ràdio i a Ràdio Capital ho hem celebrat amb una programació especial des del nostre estudi de Palafrugell. Pel programa hi han passat persones destacades de la ràdio i el periodisme al Baix Empordà, com en Francesc Sánchez Carcassés o Toni Bernabé, Artistes com la soprano Laura Coll o la banda empordanesa, Sotrac, Gent del món de l’esport i l’equip de Ràdio Capital, que s’ha sumat a la celebració fent un repàs per la història del mitjà.

Aquest aquest Dia Mundial de la ràdio arriba en un gran moment de forma per a Ràdio Capital que segueix consolidant-se com a mitjà informatiu de referència a la comarca, amb una audiència a que s’acosta a les 30.000 persones en el que portem d’any i una programació que segueix creixent tant en programes de ràdio com en podcast que es poden seguir a través de les diferents plataformes.

Entrevista a la soprano Laura Coll

Entrevista a la banda Sotrac

Entrevista a Francesc Sánchez i Carcassés

Entrevista a Toni Bernabé

Entrevista a Alfoso Garcia, Director Esportiu del Calonge

Parlem de cançons inspirades en la meteorologia

Repassem alguns dels moments més especials de la història de Ràdio Capital

 

- Publicitat -