27.4 C
Pals
Dimecres, 17 juliol 2024
- Publicitat -

Convoquen el 6è Premi de Fotografia ‘Palafrugell és educació’

Aquest guardó pretén fomentar l'entorn educatiu en el seu sentit més ampli, entenent l'educació com un procés que es produeix al llarg i ample de la vida

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell ha convocat, per sisè any consecutiu, el premi de forografia ‘Palafrugell és educació’. Aquest guardó pretén fomentar l’entorn educatiu en el seu sentit més ampli, entenent l’educació com un procés que es produeix al llarg i ample de la vida.

Palafrugell ofereix múltiples espais per aprendre, que es pretenen plasmar a través d’aquest concurs. La diversitat de fotografies és àmplia ja que es parteix de la premissa que no només s’aprèn a les escoles, sinó també a les llars, al carrer, a les activitats de lleure, esportives, culturals o socials, entre d’altres.

El termini de presentació de les fotografies estarà obert a partir de l’1 de març i s’allargarà fins l’1 de maig. Els participants han d’enviar les seves obres al correu electrònic fotoeducació@palafrugell.cat. Les instantànies han de plasmar algun acte, activitat o moment educatiu. Cada participant podrà presentar un màxim de dues fotografies originals i inèdites -no poden ser guanyadores d’un altre concurs i haver estat publicades en cap mitjà- i poden ser en color o en blanc i negre i s’han de presentar en format jpg.

Els premis seran un primer de 300 euros, un segon de 130 euros, un tercer de 70 euros i, finalment, pel quart i cinquè un lot de llibres. Les fotografies guanyadores s’exposaran en paper fotogràfic i emmarcades en el centre municipal Núria Rivas Mascarós.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La gran novel·la del Baix Empordà – Capítol 2

Després d'introduir els personatges i les situacions, aquesta setmana la Gran Novel·la del Baix Empordà segueix a partir de...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -