Diamond Stick: “Ens ho passem bé dalt de l’escenari perquè som tots amics”

- Publicitat -

L’escena musical al Baix Empordà està en constant moviment. Per això, a Veus de l’Empordà ens visiten Diamond Stick, un grup que fa versions de rock de qualsevol cançó existent: els seus dos cantants, la Sandra Vilaboa Farré i en Miquel Masponts Vazquez; a la guitarra en Lluc Andreu Romero; al baix en Sergi Otero Aurora; i a la bateria, en Marc Grassot Marin.

Aquest grup va néixer de manera improvisada en festes d’amics fa gairebé dos anys. El primer concert que van fer de manera més seriosa va ser a les Barraques de Calonge, just abans del concert de Di-Versiones. Des del grup expliquen que va ser una experiència que van haver d’assimilar dies després, però que van aprofitar.

Des de Diamond Stick expliquen que fan “versions de rock de qualsevol cançó”, és a dir, se la fan seva. Així, les versions que fan tenen un punt de rock que les fan úniques. Algunes cançons que versionen són Flying Free, Sufre Mamón o Freed from desire. Pel grup no és complicat convertir aquestes cançons en versions de Diamond Stick.

A la DiverBeach, Diamond Stick va presentar Typical excuse, la seva primera cançó. La intenció és presentar aquest tema de manera oficial abans que acabi l’any. No va ser fàcil crear des de zero aquesta nova cançó. El grup ja està treballant, però, en la creació de nous temes que podrien veure la llum en poc temps.

Els membres de Diamond Stick reconeixen que entre ells hi ha una gran complicitat i que volen transmetre això des de dalt de l’escenari. A més, darrere del grup hi ha una gran quantitat d’amics que els dona suport.

- Publicitat -