22.1 C
Pals
Diumenge, 24 setembre 2023
- Publicitat -

Dijous 13

Un any més, la Llibreria El Cucut de Torroella de Montgrí celebrarà el Berenar Literari, un espai de trobada entre autors, editors, il·lustradors i lectors. Amb la Teresa Calabús (llibretera en cap a l’arjau), i amb tot el seu equip, creieu-me que la trobada val molt la pena.

Aquesta vegada s’esdevé el dijous 13 d’abril. A més a més, la trobada s’ha consolidat i ha aconseguit convertir-se en una diada literària prèvia a Sant Jordi. Si mireu la nòmina de convidats us farà l’efecte de tenir bona part de la constel·lació literària actual reunida en un sol espai i durant una tarda encara no.

Pels que encara no hi heu estat mai, els al·licients a tenir en compte són, d’una banda, els tasts que cada any se serveixen a peu de carrer. Vins de primera categoria, bunyols, pastissos. I de l’altra, la presència d’escriptores i escriptors, un allau, alguns de molt coneguts i els altres potser no tant. En qualsevol cas, el dia perfecte per fer-se signar un llibre, pel nostres autor de capçalera o per un altre que ens acaben de recomanar, sense haver de fer les cues de Sant Jordi.

Això vol dir que podreu intercanviar opinions, amb molt més temps, i no tindreu aquella sensació d’anar a veure un autor que us agrada, el dia de Sant Jordi, i trobar-lo com un metge d’urgències que no té temps.

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios