21.7 C
Pals
Dimecres, 22 setembre 2021
- Publicitat -

Dinamitzar l’economia, a través de les activitats i equipaments esportius

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Potenciar les destinacions de turisme esportiu i dinamitzar l’economia del territori a través de les activitats i els equipaments esportius. Aquests són els reptes que es planteja la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat pels propers anys, segons s’ha posat de manifest durant la jornada del Cercle d’Infraestructures celebrada aquest dimecres a Calonge, coorganitzada per les cambres de comerç de Palamós i Sant Feliu de Guíxols.

La jornada s’ha centrat en les infraestructures esportives i el seu ús per a potenciar el turisme més enllà de la temporada d’estiu. Les diferents ponències han posat de manifest que Catalunya està ben dotada d’equipaments esportius, amb una bona xarxa d’instal·lacions que dóna servei als municipis. Però el Govern creu que se’n pot treure més profit i convertir-los en un factor de dinamisme econòmic. Ho destacava el secretari general de l’Esport, Gerard

Les ponències també han posat en valor la certificació de destinació turística com a element de qualitat per atraure visitants al llarg de l’any, és a dir, com a factor de desestacionalització turística.

- Publicitat -
Article anteriorEl temps 24-11-2016
Article següentSom cultura
- Publicitat -
- Publicitat -

La cuina de l’Empordanet presenta “De la llotja a la cuina”

Amb ‘De la Llotja a la Cuina’, La Cuina de l’Empordanet compta amb la col·laboració del Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava per tirar endavant diverses accions de valorització del peix local que ja estan realitzades o es troben en marxa.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -