11.9 C
Pals
Divendres, 15 gener 2021

Disminueix el nombre de delictes al Baix Empordà

A l'Àrea Bàsica Policial de Sant Feliu de Guíxols disminueixen en uns 400 menys, però pugen en 300 a l'ABP de La Bisbal

El més llegit

El restaurant La Gamba de Palamós tanca temporalment després de ser sancionat per incomplir les restriccions

El restaurant La Gamba de Palamós ha decidit tancar temporalment després d'haver estat sancionat per la policia per no complir les restriccions de la Covid-19. Ara, a la porta del restaurant, s'hi troba el rètol: "Tancat per força". 

Un detingut a Palafrugell per punxar les rodes de vehicles

Agents de la Policia Local de Palafrugell van detenir el responsable d'haver provocat la punxada de diverses rodes, de forma massiva, a vehicles estacionats al barri de Vilaseca-Bruguerol de Palafrugell

La Policia Local de Palafrugell deté un veí de 72 anys per punxar les rodes de més d’una dotzena de cotxes

Els agents van muntar un dispositiu i el van enxampar 'in fraganti' amb unes tisores de cuina

Katy Perry posarà música als 25 anys de Pokémon amb ‘Electric’

Katy Perry ha compartit un petit avançament de ‘Electric‘ la cançó que ha creat i que formarà part del vint-i-cinquè aniversari de la famosa saga de videojocs de Nintendo “Pokémon”. A través d’un vídeo que tant la cantant com Nintendo han compartit a les xarxes, podem veure com una Pokeball avança per un recorregut d’obstacles…
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Disminueix lleugerament el nombre de delictes al Baix Empordà. Segons el balanç anual dels Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Girona, el conjunt de la comarca va haver-hi l’any passat un 8.790 fets delictius. Tot i això, les dades són molt diferents segons l’àrea bàsica policial.

La demarcació de Girona està dividia en 9 àrees bàsiques policials, les ABPs. Al Baix Empordà en corresponen dues. Més al nord, la de La Bisbal. Al sud, l’ABP de Sant Feliu de Guíxols. En aquest darrer cas, el descens del nombre de delictes és d’un 7,63 per cent. Es va passar de gairebé 4.500 fets delictius a poc més de 4.100. Per contra, l’ABP de La Bisbal va registrar un increment del nombre de delictes, d’uns 4.300 a uns 4.600. Aquest contrast dona un balanç final lleugerament a la baixa.

En el conjunt de la demarcació de Girona, l’evolució dels darrers 5 anys suposa una disminució de gairebé un 4 per cent dels fets delictius. Però si s’agafen només els anys 2016 i 2017, el resultat és un increment delictiu d’un 5 per cent. Les accions contra el patrimoni suposen un 80 per cent del total de fets delictius. La resta són delictes contra les persones i altres. Els turistes representen un 11,5 per cent del total de víctimes de delictes de la Regió Policial Girona. Les àrees policials amb un major nombre de delictes són les de Gironès – Pla de l’Estany, Selva Litoral i Alt Empordà – Figueres.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Un jutjat ordena a l’Ajuntament de Palafrugell que obri un expedient al nou Càmping Calella

La disputa entre els propietaris de la parcel·la embrionària Càmping La Siesta de Calella (la família De Vehí) i els fins l'octubre arrendataris del terreny i responsables de l'activitat (la família Cruz) ha acabat en un jutjat.

Altres notícies