23.7 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

Dues fotos premiades al concurs fotogràfic d’Instagram de Palamós

Els palamosins Teresa Albalat i Miquel Ferrés han estat els guanyadors d’aquesta edició centrada en la reducció de residus a la cuina.

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’acte de lliurament del premi del concurs fotogràfic d’Instagram que es va realitzar la tardor passada i que forma part del concurs de les activitats mediambientals, organitzat per l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós va tenir lloc el divendres 7 de febrer.  Es va realitzar a la sala noble de l’Ajuntament de Palamós i va comptar amb la presència de l’alcalde, Lluís Puig.

 

Aquest any, el tema del concurs fotogràfic es centrava en la reducció de residus domèstics amb l’objectiu que la gent posi més consciencia en les seves accions quotidianes, com ara la compra i la conservació d’aliments com també el seu transport fora de casa. Es demanava als concursants que pensin i proposin recursos enginyosos per tal de disminuir la generació de residus en la vida quotidiana, principalment a la cuina.

 

Els dos premiats, Teresa Albalat i Miquel Ferrés s’emporten cadascun una cistella plena d’objectes que hi ajudaran, indispensables en una cuina sostenible : el llibre “Residu zero a casa” de Bea Johnson, cinc carmanyoles de las quals tres són de vidre, quatre pots, quatre bossetes de tela, un embolcall alimentari reutilitzable, una ampolla, un termos, un embut per a oli de cuina i un receptari per fer sabó amb oli de cuina.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Baix Empordà planifica la temporada de prevenció d’incendis forestals

Davant l'elevat risc d'incendi previst per aquest estiu, representants del Consell Comarcal del Baix Empordà, dels municipis de la comarca i dels cossos d'emergència s'han trobat per tractar la prevenció d'incendis.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -