26 C
Pals
Diumenge, Setembre 22, 2019

Eduard Bosch: “Volem aconseguir la desestacionalització, per exemple, amb Vies Verdes”

El nou president de la Cambra de Sant Feliu aposta per la desestacionalització i la digitalització i diu que volen "fer créixer la demarcació"

El més llegit

Incidències i actes suspesos al Baix Empordà per les fortes tempestes

Consulta la recopilació de dades, incidències i actes suspesos a causa de les tempestes d'aquest dissabte.

🔴VIDEOS: imatges dels impressionants aiguats arreu de l’Empordà

Imatges de les inundacions ocasionades pels aiguats d'aquest dissabte al Baix Empordà

Mor ofegat pels aiguats un home en uns baixos d’un local a Platja d’Aro

La víctima, que dormia al local amb el permís del propietari, ha quedat atrapat per l'aigua

El delegat del Govern de la Generalitat a Girona visita Santa Cristina d’Aro

El delegat territorial del Govern de la Generalitat a Girona, Pere Vila, va realitzar ahir a la tarda una visita institucional al municipi de Santa Cristina d’Aro, essent rebut per l’alcaldessa, Lourdes Fuentes, i els tinents d’alcalde Josep Xifra i Jaume Quintana

🔴VIDEO: Uns surfistes aprofiten el temporal per sortir a la mar

Mentre tot el litoral gironí pateix per la tongada de pluges que han causat estralls i inundacions a pobles de tota la comarca, la platja de Sant Antoni ha vist com un grup de surfistes sortia a la mar amb les seves planxes sota el braç.

El nou president de la Cambra de Sant Feliu i gerent de l’empresa cassanenca de maquinària Mainali, Eduard Bosch, va dir ahir en una entrevista al Supermatí de Ràdio Capital que el seu objectiu és “intentar fer créixer les empreses i els comerços de la zona”. Alhora, pretenen “preparar una formació perquè els empresaris i els comerços estiguin formats, ajudar a digitalitzar les empreses, fer créixer el petit comerç i fer crèixer la demarcació”. De fet, ja s’estan fent nous hotels i ajudaran a la gent a tirar endavant aquests tipus de projectes, assegura.

Un altre repte a l’agenda del nou president és la desestacionalització, és a dir, treballar durant tot l’any més enllà de la temporada turística. “Això és el que ens agradaria aconseguir, estem cooperant amb diferents municipis perquè això passi”, diu Bosch. Un bon exemple d’això són les Vies Verdes, ja que “avui en dia hi ha molta gent que li agrada la bicicleta i ho poden fer a la nostra demarcació”, o bé la “creació d’un espai de boscos terapèutics”. “Estem creant diverses coses entre tots els ajuntaments”, ha anunciat.

Respecta la internacionalització, creu que és un tema que cal posar sobre la taula i cal “augmentar a la nostra demarcació”. Tenen la voluntat, diu, d’incrementar les exportacions però, també, ajudar a petites empreses amb formació i recursos perquè puguin començar a dur a terme exportacions.

Pel que fa a la polèmica de la candidatura de l’ANC, guanyadora a Barcelona, Bosch comenta que “nosaltres som una candidatura que ja estàvem a dins la Cambra i no tenim encara el contacte amb la gent que ha guanyat a Barcelona”. També ha aclarit que són una candidatura independent i que només treballaran per les empreses.

La Cambra de Sant Feliu controla els territoris de Cassá de la Selva, Llagostera, Tossa, Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro, Vidreres i Santa Cristina d’Aro. 

 

 

Últimes notícies

La pluja no atura la solidaritat amb els joves d’Altsasu

Bona part de la societat civil de la Bisbal va fer costat als familiars dels empresonats i el pavelló firal va ser un clam a favor el seu alliberament immediat

Mor ofegat pels aiguats un home en uns baixos d’un local a Platja d’Aro

La víctima, que dormia al local amb el permís del propietari, ha quedat atrapat per l'aigua

Denuncien a l’Audiència Nacional a Carles Ventura (CUP) per “amenaces”

L'acusen de "legitimar el terrorisme" fruit d'un tuit, posteriorment esborrat, on Ventura els deia "a mirar sota el cotxe"
audio

La Llista – 21 setembre 2019

Si t'has perdut La Llista de Capital ja pots tornar-la a escoltar! Avui hem estrenat 5 novetats i Ed Sheeran ha tingut una bona notícia!
audio

Factoria d’estiu – 21 setembre 2019

Darrera edició estiuenca del Factoria amb l'Àlex Mata! Avui hem tornat a sortir al carrer a preguntar a la gent per la seva cançó estiuenca.

Més notícies