11 C
Pals
Dissabte, 26 novembre 2022
- Publicitat -

Eduard Bosch: “Volem aconseguir la desestacionalització, per exemple, amb Vies Verdes”

El nou president de la Cambra de Sant Feliu i gerent de l’empresa cassanenca de maquinària Mainali, Eduard Bosch, va dir ahir en una entrevista al Supermatí de Ràdio Capital que el seu objectiu és “intentar fer créixer les empreses i els comerços de la zona”. Alhora, pretenen “preparar una formació perquè els empresaris i els comerços estiguin formats, ajudar a digitalitzar les empreses, fer créixer el petit comerç i fer crèixer la demarcació”. De fet, ja s’estan fent nous hotels i ajudaran a la gent a tirar endavant aquests tipus de projectes, assegura.

Un altre repte a l’agenda del nou president és la desestacionalització, és a dir, treballar durant tot l’any més enllà de la temporada turística. “Això és el que ens agradaria aconseguir, estem cooperant amb diferents municipis perquè això passi”, diu Bosch. Un bon exemple d’això són les Vies Verdes, ja que “avui en dia hi ha molta gent que li agrada la bicicleta i ho poden fer a la nostra demarcació”, o bé la “creació d’un espai de boscos terapèutics”. “Estem creant diverses coses entre tots els ajuntaments”, ha anunciat.

Respecta la internacionalització, creu que és un tema que cal posar sobre la taula i cal “augmentar a la nostra demarcació”. Tenen la voluntat, diu, d’incrementar les exportacions però, també, ajudar a petites empreses amb formació i recursos perquè puguin començar a dur a terme exportacions.

Pel que fa a la polèmica de la candidatura de l’ANC, guanyadora a Barcelona, Bosch comenta que “nosaltres som una candidatura que ja estàvem a dins la Cambra i no tenim encara el contacte amb la gent que ha guanyat a Barcelona”. També ha aclarit que són una candidatura independent i que només treballaran per les empreses.

La Cambra de Sant Feliu controla els territoris de Cassá de la Selva, Llagostera, Tossa, Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro, Vidreres i Santa Cristina d’Aro. 

 

 

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios