18.8 C
Pals
Diumenge, 19 maig 2024
- Publicitat -

El Baix Empordà registra 58 positius de COVID-19 en la darrera setmana

Son 6 casos més de COVID-19 que en la setmana de l'11 al 17 de maig, i el municipi que ha tingut més casos en els darrers set dies ha estat Sant Feliu de Guíxols (19)

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Durant la setmana passada (del 18 al 24 de maig), es van diagnosticar 58 nous casos positius de la COVID-19 al Baix Empordà. Amb aquesta xifra, el balanç a la comarca s’eleva a 815 positius i 4.678 casos sospitosos. Precisament, d’aquests darrers casos, en els últims set dies s’han comptabilitzat 908 més, una xifra rècord des de l’inici de la pandèmia. També cal apuntar que aquests 58 nous casos diagnosticats son sis més que la setmana de l’11 al 17 de maig, presentant doncs una petita alça.

El municipi que més positius ha tingut durant la setmana anterior ha estat Sant Feliu de Guíxols, amb 19 nous casos. Dels 36 municipis baixempordanesos, 26 no han tingut cap positiu més des del 18 fins al 24 de maig. Els altres dos pobles que han superat la desena de nous casos son Palamós (11) i Santa Cristina d’Aro (10).

En relació als sospitosos, també és Sant Feliu de Guíxols el municipi amb més casos (167), i hi ha nou pobles del Baix Empordà que han tingut zero sospitosos o sospitoses durant la darrera setmana.

Així doncs, després d’aquesta setmana, Palafrugell continua sent el municipi que ha tingut i té més casos diagnosticats positius des del març (208), Palamós el que té més sospitosos (896) i hi ha vuit pobles que no han tingut cap cas positiu.

Cal apuntar que aquestes son dades del registre RSAcovid19 del Departament de Salut computades fins el passat diumenge 24 de maig. Els casos positius acumulats son aquells que han donat positiu en proves diagnòstiques de PCR i també en tests ràpids. En el cas dels sospitosos, son aquells que han estat classificats per algun personal sanitari com a tal per presentar en algun moment símptomes de la COVID-19.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Presentada la 62a edició del Carroussel Costa Brava de Palafrugell

Les colles de carrossaires, comparses i grups d’animació van presentar el gran Carroussel de la Costa Brava en un...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -