16.4 C
Dimecres, 1 maig 2024

El Bàsquet Girona es retroba amb la victòria

L'espectacular actuació del nord-americà Markel Brown va resultar decisiva per derrotar l'UCAM Múrcia

Després de tres derrotes consecutives, que venien precedides de tres triomfs a les tres primeres jornades, l’equip gironí va aconseguir trencar la mala ratxa.

L’espectacular actuació del nord-americà Markel Brown va resultar decisiva per derrotar l’UCAM Múrcia.

Fontajau va vibrar amb un últim quart trepidant del seu equip, amb protagonisme destacat de Brown, i els blanc-i-vermells van poder sumar una victòria molt important.

A la mitja part, els locals havien obert forat amb un 38 a 28, però en la tercera mànega els de Salva Camps van patir una davallada de joc, que els murcians van aprofitar per tancar el període amb un 49 a 56 a favor.

Calia que apareguessin jugadors determinants per capgirar el rumb del partit, i Markel Brown va ser decisiu per donar el triomf al seu equip.

Al començament del quart, va aconseguir tres triples, i a manca de menys d’un minut, un 2+1 providencial.

Amb 29 punts i un 28 de valoració, el nord-americà va ser clau en el 82 a 76 final.

Platja d’Aro vol reubicar l’Escola de Vela, ensorrada pel temporal dels últims dies

L'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i s'Agaró està treballant amb urgència per reubicar l'activitat de l'Escola de Vela,...