Gran triomf de l’Uni Girona a Lleó

L'equip escala posicions en la classificació i s’apropa al grup capdavanter

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Les gironines es van imposar amb superioritat a la pista del Bembibre, aconseguint d’aquesta manera la seva primera victòria fora de casa en la Lliga Femenina d’enguany.

A més, l’Spar escala posicions en la classificació i s’apropa al grup capdavanter que lidera el Perfumerías Avenida

El duel però no va ser còmode, especialment en la primera part. El Bembibre sempre són unes rivals combatives, i a casa encara més.

A l’Uni li va costar trobar el ritme al començament, però gràcies a una gran Kelsey Mitchell en estat de gràcia, al descans l’equip ja manava per 10 punts de diferència.

A la represa, un parcial de 14 a 29 en el tercer quart pràcticament sentenciaria el partit a favor de les gironines.

El resultat final no deixa cap dubte, 29 punts d’avantatge. El 57 a 86 suposa una injecció important de moral per a les jugadores entrenades per Laura Antoja, que ja es troben a la part alta de la taula en el grup de favorites.

El viatge de les paraules 2×10 – Post Sant Jordi i marxem a Escòcia

En aquest nou capítol del Viatge de les paraules fem una revisió a les famoses llistes dels llibres més...