16.2 C
Pals
Dimecres, 12 maig 2021
- Publicitat -

El bisbe de Solsola

El més llegit

Avatar
Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

En un atac de sinceritat, el senyor bisbe va dir que els homosexuals ho són perquè tenen mancança de la figura paterna. Monsenyor, no puc estar més d’acord amb la seva afirmació. O millor dit, comparteixo obertament que surti a la plaça pública a dir el que pensa.

No cal dir que tot ésser vivent amb dos dits de seny, li ha saltat a la iogular del pobre prelat titllant-lo d’homòfob i de no sé quantes coses més, quan en realitat, el que haurien de fer, seria donar-li les gràcies. No pel que ha dit, insisteixo, sinó perquè es treu la màscara un senyor que ja ha fet intents de posar tot plegat al mateix sac. Com quan a la prehistòria del país es parlava de la “lei de vagos i maleantes” o com quan a uns quants pobles de per aquí es parlava de putes i maricons i un bon grapat de coses més, amb les que monsenyor fa l’amago de tant en tant, però mai, com ara, s’atrevia a dir amb tanta tranquil·litat.

Fins i tot es veu que l’alcalde de Solsona li ha demanat per telèfon que es retracti del que ha dit i monsenyor, ell tan jove, guapo i humil (com no pot ser d’una altra manera en un cristià de rang mig alt) ha dit que s’ho està pensant.

Ni us passi pel cap dissuadir-lo i no vulgueu que es retracti, perquè al final és el que pensa i així seguirà sent i així continuarà difonent la paraula de Déu, que parla de respecte cap als altres des de la hipocresia més profunda, però almenys així, sabrem que ho fa a cara descoberta i no juga amb les cartes marcades i si la seva santa institució té una mica de vergonya, haurà de decidir si reprova monsenyor novell o fa com gai… rebé sempre, que mira d’amagar les seves vergonyes.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Més d’una tona de residus recollits al ‘Let’s clean up’ de Palafrugell

Tal com informa l'Ajuntament de Palafrugell, aquest dissabte 8 de maig es va celebrar al municipi la jornada del 'Let's Clean Up' de neteja del medi natural. L’activitat de neteja es va centrar en dos abocaments de residus de la zona del paratge de Farena, on durant anys s’hi havien anat acumulant residus.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -