20 C
Pals
Dissabte, 15 juny 2024
- Publicitat -

El Caníbal de l’Apolo diu adéu després de més de 20 anys

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

CANÍBAL posa punt final a dues dècades capgirant les nits dels dimecres amb tres dates molt especials que seran una autèntica celebració catàrtica: el 5, el 12 i el 19 de juny a La (2) d’Apolo; amb presència de DJs residents que han passat pel club i artistes i bandes que han format part de la longeva, gran i diversa casa Caníbal.

Des del 2003, l’alternativa a tot el que es trobava a Barcelona al mig de la setmana estava al Caníbal. Un club que ha estat un punt de trobada per milers de persones que buscaven un so diferent, així com l’aparador de la música d’arrel, el mestissatge, la fusió i l’urban que ha sorgit a Barcelona i al territori català. Una música, doncs, que defugia de patrons i tendències, amb grups i artistes que difícilment es podien escoltar a la ràdio i que, gràcies a l’aposta ferma per la música en directe, s’ha conectat amb el públic.

Soul, dancehall, funk, jungle, rumba, drum n’ bass, trance, rap, hip hop, reggae, ska, afrobeat o jersey club,… la llista d’estils que han passat per Caníbal és infinita, sempre amb un caràcter eminentment universal i les portes obertes a noves sonoritats. Pels escenaris de Sala Apolo i La (2) han passat més de 700 artistes i prop de 500 DJs, alguns dels quals estaran a la celebració del 19 de juny.

De fet, Caníbal no només ha estat un club, sinó que ha configurat una autèntica actitud: reflectida en la programació, en cada nit de dimecres i en la forma com el públic s’ha entregat a la música. El 5, el 12 i el 19 de juny marcaran un fi d’etapa, però l’actitud Caníbal seguirà en cada una de les persones que ha passat pel club al llarg de dues dècades i a qui agraïm infinitament.

L’entrada El Caníbal de l’Apolo diu adéu després de més de 20 anys ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’estació d’autobusos de Palamós tindrà 7 andanes i està previst que hi passin 243.000 passatgers a l’any

L’edifici de l’estació serà de planta baixa i acollirà una sala d’espera, zona de vending i taquilles de venda de bitllets.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -