18.4 C
Pals
Divendres, 23 abril 2021
- Publicitat -

El centre del món per un dia

Avui us vull parlar d’una cosa que ja va passar. No és habitual en mi (jo normalment parlo de coses presents) però avui us vull elogiar l’Indilletres, la fira del llibre de les editorials independents catalanes, que va tenir lloc a la Bisbal el cap de setmana passat. Sembla poca cosa, sembla que el que es fa a casa té regust de cosa petita, però jo us puc assegurar que se n’ha parlat i que se l’ha tingut en compte, enllà de la Bisbal.

Què ha passat? Que un grup de veïns ha aconseguit que la Bisbal esdevingui el company de viatge de la famosa fira Liberir Liber de Besalú i se n’ha sortit amb nota alta.

Jo hi vaig ser i vaig veure que entre xerrades, taules rodones, simposis, parades, etc…  crec que s’hauria de fer un homenatge a tot aquest grup de veïns que fa només uns mesos va dir “i si de la Bisbal en fem un pol cultural, un node cultural i si de la Bisbal en fem una part del que seria el teixit cultural del país?”.

I val a dir que s n’han sortit amb nota alta, insisteixo sempre que fem alguna cosa a l’Empordà, sembla que la fem en veu baixa, sobretot si es tracta d’inicitaves culturals que venen de baix.

En aquest cas, el comitè organitzador de l’indilletres va aconseguir que per un dia, la Bisbal esdevingués el centre del món.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios