11.7 C
Pals
Dissabte, 25 Gener 2020

El centre del món per un dia

El més llegit

Reobert el pont del Ter de Torroella de Montgrí

Els Mossos d'Esquadra han tallat l'accés a Torroella pel pont del Ter com a conseqüència de la pujada del Ter

EN DIRECTE – Inundacions i desbordaments pel temporal Gloria al Baix Empordà

Segueix la cobertura en directe de les conseqüències del temporal Gloria al seu pas pel Baix Empordà, amb el riu Ter i el riu Daró desbordats

El creixement del Daró deixa inundacions al Baix Empordà

El Baix Empordà es desperta conscient que caldrà que passin dies perquè es resolgui l'episodi més inesperat del temporal Glòria

Un conductor engolit per una onada al port de Palamós durant el temporal Gloria

Un conductor es troba circulant pel port de Palamós fins que el temporal marítim l'atrapa quan les onades sobrepassen el dic de recer

Canvis al Parc de Sant Julià de Lòria a Calonge

Es canviaran els jocs infantils actuals i també l'equipament esportiu
Adrià Pujol Cruells
Adrià Pujol Cruells
Adrià Pujol és antropòleg i escriptor.

Avui us vull parlar d’una cosa que ja va passar. No és habitual en mi (jo normalment parlo de coses presents) però avui us vull elogiar l’Indilletres, la fira del llibre de les editorials independents catalanes, que va tenir lloc a la Bisbal el cap de setmana passat. Sembla poca cosa, sembla que el que es fa a casa té regust de cosa petita, però jo us puc assegurar que se n’ha parlat i que se l’ha tingut en compte, enllà de la Bisbal.

Què ha passat? Que un grup de veïns ha aconseguit que la Bisbal esdevingui el company de viatge de la famosa fira Liberir Liber de Besalú i se n’ha sortit amb nota alta.

Jo hi vaig ser i vaig veure que entre xerrades, taules rodones, simposis, parades, etc…  crec que s’hauria de fer un homenatge a tot aquest grup de veïns que fa només uns mesos va dir “i si de la Bisbal en fem un pol cultural, un node cultural i si de la Bisbal en fem una part del que seria el teixit cultural del país?”.

I val a dir que s n’han sortit amb nota alta, insisteixo sempre que fem alguna cosa a l’Empordà, sembla que la fem en veu baixa, sobretot si es tracta d’inicitaves culturals que venen de baix.

En aquest cas, el comitè organitzador de l’indilletres va aconseguir que per un dia, la Bisbal esdevingués el centre del món.

Últimes notícies

Primera Llista – 25 gener 2020

Escolta les 40 cançons més importants de la setmana amb en Marc Clapés.

L’aigua de la Bisbal ja torna a ser potable

No hi ha cap mena de contaminació microbiològica: els resultats d’avui són inferiors a 1 NTU

Ràdio Capital lidera la cobertura informativa del pas del temporal Glòria al Baix Empordà

La tasca informativa de Ràdio Capital en la cobertura del pas del Glòria pel Baix Empordà ha comptat amb el favor de l'audiència de tots els nostres canals, superant així tots els rècords assolits anteriorment.

Los Secretos i Coque Malla se sumen al Festival de la Porta Ferrada

El Festival de la Porta Ferrada presenta el concert de Los Secretos & Coque Malla. Entrades ja a la venda.

Un conductor engolit per una onada al port de Palamós durant el temporal Gloria

Un conductor es troba circulant pel port de Palamós fins que el temporal marítim l'atrapa quan les onades sobrepassen el dic de recer

Més notícies